Fifa 19 Ultimate Team (125) 聖誕SBC 做唔做好?

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我覺得Mahrez>Sterling 5星SM+4 WF
估有Rashford / Son
有好表現但冇出過IF ge人
聖誕拖 同拜山 邊隻勁D

Gomez 7萬 多幾點
Insigne 要40萬
做左嗰啲真係dup春
UCL Sane , set幾錢好?
想盡快出貨
食完下午茶翻黎 連輸四場

因為要擺LM Mahrez only can 7chem
Sterling and sane can 10chem
聖誕拖一定係用黎打cdm架喇何
如果食engine/大腦打cm係咪好傻仔
唔會 dribbling 同passing都唔差
做b2b都得
Son個態上返遲早岀
整聖誕人最怕係轉頭岀張if
黎緊仲要歐洲歇冬加英超快車
睇到先咁樣建議你,同埋sterling你岩岩先比左廿幾萬砌 咁快唔用?
def同phy黎
chem同實力都係insigne勁
隻totgs fekir 重平過自己ucl
手痕買黎用又唔差wo
正常呀
rttf仲有機會可以升點
有冇人都入左if Charles
正 之前買落果堆350英人 做英超sbc呢家賣到差唔多3k一張 出個咁既sbc都仲多過炒reus
咁未啱 平衡返Insigne 個模組太偏重曬一邊
Chem係點計? 計國藉牙根庭同意大利未差啱多
網上含又黎料 得番印尼
曼城球迷點都會整sterling 況且計返d包都唔算好貴嘅
不過我都應該會用住sterling先 有個2陣一定有佢地份嘅
開波 433 中場 普巴+KDB+kante 槍攻
下半場轉41212 中場轉 白kante+kante+法邊+老母 逼搶到 對面變傻仔 感覺非常良好
唉 個reus potm真係好貴 算了,寧願用住sif, 睇下futmas德甲有冇好野
連普通個張ucl都貴過totgs
swap deal kurzawa有冇食評?
用黎連kim
90 享利會唔會差potm 世3 好多?
世3玩到悶
放後備?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞