Fifa 19 Ultimate Team (125) 聖誕SBC 做唔做好?

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
砌 4包開一隻c ronaldo 改寫一生
呢個post起碼問咗6次
新買既95老馬
玩左幾場 冇場夠氣捱到完場

Florenzi又一隻全能CM Hybrid好推介
用Chielleni/Manolas夾佢
前面是但落隻Valencia換位打閘就玩到
試下用手機放wifi 刷到一次先 我之前都係用手機入完一次 而家刷幾次就得
唐麗娜咁好用既
可唔可能講下你成個程序性係點
我咩都試過唒
手機放wifi 去 por club轉中亞 改dns 全部組合都試過唒 都唔得
好撚灰
岩岩場WL
一開波咩都無做
控隻人L2行住條友
佢FAKE SHOT自己撞埋黎輸左球十二碼
之後90分鐘入番球角球1:1
最尾射十二碼贏埋
硬係覺得好似兩邊都中哂鉛咁
每次見到25撲完出黎比人補中
就知又要輸一場
你隻拖仔一做完已經有loyalty架啦
10場都唔會加多1chem
前面換咬人可以chem晒2隻cam
得stuani係吹得
有無巴打覺得fifa係有隱藏狀態?
即係好似以前winning咁,每場都有隨機狀態,所以有d球員個場用落特別順,但第2場又食哂屎
對方100chem 係因為100chem係maximum 逐隻計係110chem
你先得98chem 爭12點 你諗你
今個WL輸左好多球補中
hybrid到110係睇你肯唔肯就架姐
肯就唔難 不過選擇少
pablo sarabia(IF)
lo celso(TOTGS)
cazorla(IF)
打攻中有冇人用過呢三隻
cazorla原來超短氣foul得
cazorla(IF) 我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞