caca公開同男朋友食聖誕餐合照

259 回覆
23 Like 1068 Dislike
有冇人可以撮要下 佢係乜水
ca嬸有無check下自己智商有無問題? 唔係覺得一個後生厹會肯埋你呢個失婚老西單呀? 佢肯佢老母都唔俾啦傻西
Caca 嬸有冇大佢條厹十年?
講真Caca派帽都係衰架喇
但咳神真係太柒仲要蒼白瘦弱 似病夫
見到真人唔開胃果隻
係有才華 但拉唔返個curve囉
咳神做乜成日戴帽?
係caca 好撚矮
明顯有嚴重風寒
真未同公仔佬公手就勾佬既臭雞
如果你老豆似病夫你老母勾佬又合唔合理?
話cuson柒果班係咪A0毒撚? 你鐘意一個人同埋佢結婚 原來係要靚仔先可以? child登人講野用下腦啦 cuson樣都叫正常樣啦 唔係甩皮甩骨 對人又nice 脾氣好 屌你 人地結咗10年婚 ca嬸乜撚生活技能都無 係cuson做晒家務 甚至幫佢碌蝦殻 正常男人都飛撚咗ca嬸啦 成30幾歲人都唔識照顧自己 一個對自己咁好嘅男人 忍晒自己無能弱智忍咗成10年 ca嬸竟然俾綠帽人戴

呢啲應該要拎去浸豬籠浸到佢腐爛
剛好大10年
屌你笑撚死抱著隻老虎狗
食呢間
咪講咗佢派帽係衰囉
咪講咗派帽係衰先囉
純粹想講咳神個樣 已經戴定頭盔先講
選擇性失明?
見過cuson真人 唔覺似病夫 對人友善 講野仲幾有趣 對於只係一年先見到一次簽書嘅我 佢都記得我 我唔會覺得唔開胃囉

可能你生得好靚啦 見你剩係攻擊人個樣 你都幾可悲 你剩係識以貌取人 一個人嘅curve 樣絕對係佔小過才華 人品 內涵 性格 囉
真係咁有問題就離婚再去識另一個,而唔係結咗婚重要騎牛搵馬心態咁去勾佬 大佬拍拖比帽都要比人鬧啦更何況你係結咗婚! 重要隻狗乸臭閪ca叼緊前夫光用ig呃飲呃食!!
結咗成10年 呢啲問題 應該拍拖或者結完頭幾年就知啦下嘛 唔夾咪離婚囉 做咩要俾帽人戴呀 臭雞
未離婚勾佬都仲夠膽貼相出黎 無恥到咁點做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞