[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(7)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
杜格
好奇怪 頭先我突然間聽到一陣警車聲 跟住就消失左 照計響得警笛 就係有事發生
唔會咁快解決架喎
KP係可以再繼續試,定係已經無得再試?
討論開始
白銀:聽你地講咩有警車聲,但我就聽唔到
導遊姐姐我想問下其實呢個樹海重有冇d咩好值得睇嘅地方先?因為難得入到嚟我想睇埋先走,我相信我呢世人都唔會再入嚟第二次。

場外
Kp想問下係咪照舊星期六日唔玩星期一先繼續
Dio可唔可以繼續聽方位定已經過左
edison心諗比晒錢,一場黎到,係到戇鳩鳩咁行左個圈就要返去咁搵笨?
無得試
睇情況,我聽日出街,未必經常覆到機
edison :agree ,都未夠鐘,最少都去多個景點或者落去望下個冰穴先啦
場外:
唔知點解今鋪感覺有氣氛過上次好多
林美兒:「其實樹海最大的景點就係冰穴風穴,其餘的基本就係綿綿不絕的樹海同屍體,原本目標係帶你地行去最多屍體被發現過的地點同埋某個風景點,但現在,出去或者比較好了。」
林美兒指了一指某一方向代表原本想深入的方向。
場外:都話個冰穴唔夠大落去
因為有場內對話
因為我星期日去rg都唔知有冇時間覆
白銀:你所講嘅某個風景點係咩?近唔近先?近就去埋先啦,真係機會難逢。更何況出到去我地呢d平民百姓又幫唔到咩手。
杜格:冰穴我地見到啦
風穴又係咩黎 形容下都好丫
場外
如果咁強硬要人走的話 其實個樹海係單純過渡定有key item係到要我地搵
大家點睇
真係唔敢講,依家好有探險氣氛

好想深入,但又擔心越遲返去情況惡化得越嚴重
唔係幾接受到個一日團行左個半鐘就收皮 仲要係個領隊主動提出
回水 ! 回水 !
肉償!肉償!
小智:其實我咩都聽唔到,林小姐可唔可以講下我地離完成呢條路線仲差幾耐同有咩景點,同埋呢條線都幾陰森,一般團都係簡呢條路行?
富仔:其實時間都尚早 如果行埋落去都係多大半個鐘ge 咪睇埋先囉
呢d 地方 一次去晒 下次嚟會想再入ga la
唔會*
edison:係囉,警笛聲,又唔係地震海嘯共產黨打到黎,依個世界日日都有人報警啦

場外投票:

贊成深入:Edison

提早收隊:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞