盤 點 娛 圈 6 大 雞 隻!無 花 無 假 一 定 係 雞!

68 回覆
121 Like 2 Dislike
大美人今次同大家點評娛樂雞隻!

鍾欣桐
生 肖 屬 雞 !

阿嬌天生黑色素較多,是一隻不折不扣的烏絲雞后,口感較鞋,只能用於煲老火湯。

鄭希怡
生 肖 屬 雞 !

在歡樂滿東華中為700萬觀眾帶來不少歡樂的鄭列瓊,早年在加拿大登台露出驚世黑提,上剝下露後,估計和阿嬌一樣,同屬烏絲雞品種。

露黑提無碼YouTube link:
https://youtu.be/W3Pj35RvcD8

葉翠翠
生 肖 屬 雞 !

碎碎05年港姐奪冠後,在大台月入一萬都唔知有無下,買入幾個北角寶馬山豪宅賽西湖單位,點知俾死敵袁彌明暗諷有人幫佢供樓!事過境遷,碎碎15年已經嫁人,仲托緊5個月雞b,名副其實,老母係雞,bb又係雞!

李施嬅
生 肖 屬 雞 !

李施嬅早年家道中落,被食女專家鄧賤人玩到謝後,分手收場。有指男方常在朋友面前數臭李施嬅係正宗港女,只係識用男友錢。分手後,35歲嘅施嬅專mark有錢仔,希望能夠早日嫁入豪門。

李詩韻
生 肖 屬 雞 !

李詩韻早年家道中落,被食女專家鄧賤人玩到謝後,分手收場。有指男方常在朋友面前數臭李詩韻係正宗港女,只係識用男友錢。分手後,35歲嘅詩韻專mark有錢仔,希望山雞變鳳凰,早日嫁入豪門。

黃翠如
生 肖 屬 雞 !

2014年5月,東方新地以「蕭家插旗 瞓何傲芝舊床 黃翠如 蕭正楠纏綿60小時」為題,令一向賣純情的翠如狐性盡現,可能是狐術,令翠如看起來像隻雞。

奉 勸 以 上 咁 多 位
雞 年 犯 太 歲
小 心 為 上

Sorry for the long post
Here is a box of chicken!

李施嬅同李詩韻都係35歲咩 唔係詩韻大2年咩

無得睇大美人中和翻?
無得睇大美人中和翻?

ok

無得睇大美人中和翻?

ok

把撚呀
無得睇大美人中和翻?

ok

把撚呀

Are u king her?
吳若希
李施嬅同李詩韻真係好似樣
有無人教我點分佢地

一定係twins 啦
Michele

個白包做咩
有無人教我點分佢地

好易分
一個叫施嬅
一個叫詩韻
問題係點分呢?
你大叫其中一個個名,唔應果個就係另一個
笑撚死咩
有無人教我點分佢地

好易分
一個叫施嬅
一個叫詩韻
問題係點分呢?

唔係同一個人咩?
Are u king her?

第一感覺以為係
正皮
全部都係有家有市的好貨
有無人教我點分佢地

好易分
一個叫施嬅
一個叫詩韻
問題係點分呢?

唔係同一個人咩?

孖生黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞