[狂賀] 洪永城終脫唐姨魔咒 暗撻30歲暗模!!!

160 回覆
328 Like 14 Dislike
35歲洪永城同唐詩詠於嚿年喺社交網公告分手,兩年半情玩完,當時兩人各自被傳偷食,有指唐詩詠被洗米華愛將盧啟邦狂追,洪永城則暗撻蔡思貝,所以搞到分手收場。時間過咗年半,最近呢對舊愛又各自出現新歡,上月唐詩詠被《蘋果》影到同「英識教育」執行董事陳思銘到九龍塘開餐,今日輪到洪永城傳出搭上模特兒兼長跑教練梁諾妍,有傳媒影到女方到洪永城屋企過夜。

30歲嘅梁諾妍係種星堂旗下model,即係周柏豪同連詩雅嘅師妹,梁諾妍仲係一名運動健將,做咗model後亦有勤練長跑,曾參加挪威奧斯陸嘅半馬拉松同日本東京嘅全馬拉松,亦係連詩雅旗下夜跑隊My Girls成員,之前仲加入鄧麗欣旗下排球隊Loey,現於中環開設健身工作室。

愛運動嘅梁諾妍經常在社交網晒跑步滴汗相,擁有殺死人嘅腹肌,面上仲有可愛小酒粒,笑容甜到漏,唔怪得可以擄獲洪永城。有指洪永城都係愛跑步,兩人因為有共同興趣,一撻即着,惟2個月前梁諾妍仲有個拍拖2年嘅北京男友,唔知洪永城係咪做咗第三者呢?

操得一副弗爆身材嘅梁諾妍,曾在社交網留言:「做了幾十年人,我在去年才有自信地穿起背心,是因為運動啊,那時候我就有個想法,常常覺得脂肪永遠弄不走,不如乾脆瘋狂做運動,努力將所有脂肪變成肌肉,起碼別人看起來是壯,也好過是肥。」

對於跟洪永城爆戀情,梁諾妍透過經理人回覆《蘋果》:「大家了解中,俾少少空間給他們,謝謝大家關心。」

心碎了!!!
但願我洪仔仔得到幸福!!!
條女敢對我洪不忠,小美誓死狙擊!!!

公道講句,條女橫睇掂睇都正過37歲唐姨啦
即刻開po
識食 食呢件
我老婆d閨蜜
靚又唔係話靚,但點都好過唐姨
呢啲女好主動 祝我洪幸福
呢隻爛臭閪無前無後又成日西口西面,搵鬼要咩擺返屋企都唔開胃
多謝提醒
牙連啲姊妹?
姐係一擔擔係公廁啦
個副苦瓜乾嘴臉
弘幾時又鍾意我洪
暗模
一向都鍾意 但最愛Kenny
做運動既靚女真係好正
成隻吳若希咁款,唔知乜水
又搞我啲仔
有返啲波路會好啲
朝偉留畀美
睇完個野生捕獲post好想見下我偉

牙lin靚好多
呢個當然
關我撚事咩
條女乜水黎,有無上過下電視個啲?定kol性質?
真係見都無見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞