[秒回]心事研究室(22)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
諗野好負面 份人好內向 可以點改善?藍絲

揾下朋友食飯
揾下興趣
個人有嘢做冇咁負面

揾下朋友食飯
揾下興趣
個人有嘢做冇咁負面

冇朋友
冇興趣
冇野做
是咁的,小弟係聖誕前識左個女仔
咁其實第1,2次見面都無諗過媾既
聖誕25號屎忽痕咁叫佢去我FD個PARTY啦,點知又去WO
跟本過多2日就一齊去AIA
之後31日就去左食飯倒數
之後見果次開始就有搭膊頭
再一次見面就拖埋又陪左我去睇波
之後係確認關係前都有見2次,2次都有拖
咁關係確認左啦,無啦啦第2晚WHATSAPP我話我唔太認識你,咁我咪話會愈黎愈了解呢D行貨啦
再一次約會的時候,唔知點解2個都好奇怪,無乜計傾
食完飯,我FEEL到唔對路,果刻我無啦啦有個諗頭係不如搞清楚
我又好鬼底死OFFER左「不如繼續或者當無事發生」(我而家好後悔咁做)
咁佢就話當無事發生
講完佢話鬆晒
佢覺得好似有D快
而確認關係前亦問過佢個朋友應該點做
佢朋友話你咁耐無拍過不如試下,咁佢又真係試WO
咁我聽完就話既然都試,不如我地真係試下啦
但佢話:呢個時刻我會答你NO,遲D睇下點先
大概係咁啦

利申:佢Whatsapp好少覆,佢話佢好少玩電話D人黎

咁又真係快咗啲但係whatsapp小覆唔出奇 我見狂震先會睇下係咪急事 慢慢嚟啦 太急佢會有壓力

咁我應該點做

keep住傾 慢慢等佢了解下你
佢對你信任唔係好夠姐

佢一日可能先覆2-3次
我諗住今晚打比佢問佢時間同地點, 因為聽晚同班COMMON FD去飲野
覺得好嗎?

亦有FD話唔理佢一排等佢搵你
呢個亦好嗎?

最後請問男定女?
謝謝
年初二要入廚
咕嚕肉
蛋角
鵝掌
響螺湯
豆苗瑤柱鮑魚

加油阿

無事嘅

人地唔記得左你喇傻仔

要見一面先知
年初二要入廚
咕嚕肉
蛋角
鵝掌
響螺湯
豆苗瑤柱鮑魚

多謝

要見一面先知

咁我應該點做

佢對你信任唔係好夠姐

佢一日可能先覆2-3次
我諗住今晚打比佢問佢時間同地點, 因為聽晚同班COMMON FD去飲野
覺得好嗎?

呢個亦好嗎?

最後請問男定女?
謝謝

一日覆兩三次
期望越大失望越大呀

要見一面先知

一日就推到爆post

全靠我生日

咁我應該點做

佢對你信任唔係好夠姐

佢一日可能先覆2-3次
覺得好嗎?

呢個亦好嗎?

最後請問男定女?
謝謝

一日覆兩三次
期望越大失望越大呀

話佢自己除非約人,唔係既話好少用電話

咁我應該點做

佢對你信任唔係好夠姐

佢一日可能先覆2-3次
覺得好嗎?

呢個亦好嗎?

最後請問男定女?
謝謝

如果我係女仔 我唔係咁鐘意成日落club嘅人 覺得未定性

唔理佢一排等佢搵返你
有風險 如果平時都唔會主動搵你 呢招可免則免
我會覺得你係狗公 溝唔到我就唔搵我

我係巴 多數女方搵我
年初二要入廚
咕嚕肉
蛋角
鵝掌
響螺湯
豆苗瑤柱鮑魚

屌好正咁喎

要見一面先知

真心我都有呢啲問題

要見一面先知

一日就推到爆post

全靠我生日

未睇到落底 想回因為你生日

一日就推到爆post

全靠我生日

未睇到落底 想回因為你生日

心靈相通

咁我應該點做

佢對你信任唔係好夠姐

佢一日可能先覆2-3次
覺得好嗎?

呢個亦好嗎?

最後請問男定女?
謝謝

唔理佢一排等佢搵返你

我係巴 多數女方搵我

唔係,佢都係會去玩的人
但聽日係佢約左佢D FD 同埋我一齊去飲野
我覺得如果打比佢唔知會唔會太CHUR姐
[quote]
佢對你信任唔係好夠姐

佢一日可能先覆2-3次
覺得好嗎?

呢個亦好嗎?

最後請問男定女?
謝謝

唔理佢一排等佢搵返你

我係巴 多數女方搵我

唔係,佢都係會去玩的人

同埋我朋友話唔搵佢一齊係媾女技巧WO
年初二要入廚
咕嚕肉
蛋角
鵝掌
響螺湯
豆苗瑤柱鮑魚

屌好正咁喎

我好憎放假入廚房
年初二要入廚
咕嚕肉
蛋角
鵝掌
響螺湯
豆苗瑤柱鮑魚

屌好正咁喎

我好憎放假入廚房

咕嚕肉外賣

唔理佢一排等佢搵返你

我係巴 多數女方搵我

唔係,佢都係會去玩的人

同埋我朋友話唔搵佢一齊係媾女技巧WO

你朋友係咪A0 亂尻咁教人
我同你無嘢 一日唔搵 我當你唔得閒
兩日唔搵一樣唔得閒 第三日我見你唔搵我忘記你好過喇

佢一日可能先覆2-3次
覺得好嗎?

呢個亦好嗎?

最後請問男定女?
謝謝

唔理佢一排等佢搵返你

我係巴 多數女方搵我

唔係,佢都係會去玩的人

繼續
繼續

唔理佢一排等佢搵返你

我係巴 多數女方搵我

唔係,佢都係會去玩的人

會咩
我係個啲想揾就打電話個種人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞