asics gel lyte-III/V

28 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇gel 系列既fans
想問下你地而家可以係邊度搵到Gel 系列?
cpu 而家淨係sell tiger
早個禮拜CPU仲見到gel III同V喎

想買比老母,話無出過咁細size,明明買過

不過果對有gore tex
買水貨好過。又平又多款。

Btw,睇一對著既 brazil gel lyte-V

第一次著覺得好舒服。

睇完張相都想買返
Gel iii 好心改下鞋舌位啦
其實最撚靚都係Ronnie Fieg系列

不過一對都無。炒到癲。
鞋舌先係重點
腳窄就好睇 闊少少都成條紅海咁
想買對純白gel lyte iii 但唔知邊到有

想搵呢對3世
有間叫dream sneaker 有好多款,但真唔真
真係唔知邊到有
著真係好舒服 想多d 款買都唔知邊度有
著過gel v 返唔到轉頭
好似比對波包住對腳咁
我有好多對glv 放,巴打有興趣就留言

mita "dried rose" us9.5 $1000
limitedition us9 $400
concepts "8 ball" 8.5 $400
concepts "surredaliste" us9 $400
tgwo "koyo" us9 $400
offspring "desert pack" us9 $400
offspring "covent garden" us9 $400
offsprping "cobbled" us9 $400
ronnie fieg "mint" us9 $400
ronnie fieg "cove" us9 $400
sand layer us8 $400
"50/50" us9 $400
早兩年同mita crossover對iii好靚
但香港剩係喺ballhead見過有v
好想見下iii嘅真身
有呢對
最近想買佢有goretex 個對
即係邊對

佢d goretex真係勁正,落雨水浸都唔會濕到對襪 除左你踩左落d水tum高到入鞋筒位入水外

好著+防水,落雨必著
點解唔係gel V
想要對davinci
hello , 請問師兄 而家還有無玩 Asics ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞