偷人電話正仆街!!!!!

44 回覆
23 Like 17 Dislike
以前都試過
去旺角警署佢話機會好微
報黎都冇用
如果係咁就好 可以即刻拉鳩佢
我好鍾意個瘋case 呀 diu 還返比我
琴晚個警察都幾有心提我既
畢竟果陣好亂
你響邊個位比人偷呀?
下次小心D 旺角長期都有人偷野。我都中過招。
就係警署附近 條行人路好窄
警署附近偷咁明目張膽 係咪痴左線
好似只可以當零件賣,用唔到
電話有繩之類 或者電話放衫袋 手袋 真係一秒就玩完
香港手法算係咁 都係一條友 mon住你 然後到手交俾第個

大陸先恐怖 搭巴士 專門係好多人等車既車站
最少6個人一夥 通常等巴士就會玩電話 一見有車嚟,好自然就放電話落袋

然後佢六個人 有兩個會打你尖 上車然後扮類似八達通之類大陸卡冇錢,身上冇碎紙 扮搵錢,跟住有兩個會係你左右逼下逼下 扮上車 分散你注意力 最後兩個 一個負責睇水同掩護
一個負責落手

大概廣州有十幾團呢啲團夥 深圳唔知

我自己試過俾人扒好彩發現得快 無啦啦幾個人圍住 我下意識隻手攝落褲袋揸住銀包同電話
同埋iPhone唔會拆零件賣 有玩過越獄嘅人都知 禁住power+home就可以開安全模式 重新刷系統 就可以賣

拆件都唔值錢啦 iPhone8 全新底板都係3000 其他鏡頭喇叭 一百幾十
有咁簡單就好啦!明顯你無玩過,ios就算你重刷OS,apple sync server都會記住你部機係有set lock,需要你入返密碼先可以繼續使用
有冇試過刷降級先 大把人唔記得密碼 上網一堆刷機教學
咁易破防架咩
你真係試過得先講啦, 根本全部呃人
而家新機真係唔知,iPhone6s刷機可以洗曬,我部6s仲喺度
咁你而家放岀黎俾大家睇下先
冇backup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞