【互動故】追女仔﹝6﹞

987 回覆
691 Like 3 Dislike
E
其實有咩問題我唔明
E
A
認同 都係男人信得過
a
屌今晚11點要交份report我仲係度mon post
屌 咁辛苦打咗四日工 原來條女係臭雞
你地唔了解條女咋
睇佢飲酒果到就知啦 佢背後壓抑得太耐
唔去了解 成班驚比人執屍 stop左繼續飲

利申:Gal game 大師
我又想知簡飛行會點
係咪錯過左晉身上流嘅好機會
個個呀叔
收小白做兵
「喂‧‧‧‧‧‧小白?」

「係你?桌球朋友。」

「我隻腳又郁唔到,可唔可以‧‧‧‧‧‧」

「Ok!反正我住附近。」黑人小白爽快答應。

接下來,我把確實位置告訴他,他亦只穿一件純白T-shirt趕來。

「Hi!friend!」黑人小白將我背起。

「又要麻煩你‧‧‧‧‧‧」

「唔係問題,但兄弟,你好頹咁。」黑人小白繼續機械人式語調。

「我唔知係咪做錯咗‧‧‧‧‧‧今日去完宴會,條女好似唔搭我糖。」我嘆口氣。

「兄弟,咁知道錯在哪嘛?」黑人小白成為我心靈上的朋友。

「唔知道‧‧‧‧‧‧」

「唔知就無辦法喎!」

「我都係想溝條女!!」趁街道四下無人,我不禁大喊:「點解咁難啊‧‧‧‧‧‧」

「朋友,再難,都係要靠自己,『你可以被毀滅,但唔可以被打敗。』」黑人小白補充:「出自海明威《老人與海》,出版社係Charles Scribner's Sons。」

黑人小白把我背到宿舍門口,恰見陳志明一伙人回來。

我們同樣流露出失敗者的嘴臉‧‧‧‧‧‧

似乎,那個破壞偉倫活動的計劃,失敗告終了。

我該說點什麼?
------------------

A:默不作聲

B:成功嘛?

C:休息吧,大家都攰
我bal game大師 認為唔揀d係啱
西裝大叔係主角阿爸???以為死咗但其實未??
c
飛行:「你邊位?」、「痴線嫁‧‧‧‧‧‧」、「你係‧‧‧‧‧‧」
b
C!
c
C
c
c
好老實飲醉酒係咁架啦 生氣同開心都會放大
一句話你唔好對我咁好
大家就話人臭雞
人地係你跳到就腳斷 都無同其他人跳舞啦 仲想點
如果個個時候佢同其他人跳 你話佢臭雞 我無野好講
但醉酒之後 你可以在意 可以扣分 但無理由一下就話人臭雞
冇錯,

唔係全世界既女都溫柔體貼、千依百順咁

自己好似為住條女著想同時,都要反思條女想點,你係佢邊個,世界不是圍住自己轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞