Dragonball Legends (14)聖誕唔知會出咩呢

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
師兄 你喱隊係撒亞人隊喎
即刻過左
btw真心唔知特殊技可以buff埋RR
咁一拳悟係咪同紫悟/悟天格斯唔同,
換人就無左個BUFF定會保留﹖
Forever buff無時限
換完人都會保留
唔該晒
不過早食buff少d
得一人果陣食先有50%
戰鬥關卡慢慢追加 會唔會free7星紅大波
佢老味我用超西巴達儲左3張50氣超必卡,再送2條友去死,之後rr佢,最後得220萬
點會?上面三隻都係故事:劇場版篇

應該要起碼咁先叫劇場版隊
如果有ex古拉就仲好
超悟爸要有隊友先有加成
冇排骨飯
唉!瀨哂蕉 最衰隻一拳悟未升好 遲d再試過

9999就上限 有冇搞錯
我放埋5星光頭同第六宇宙菲利入隊
啱啱好過2百5
我頭先用超悟爸+第六宇宙菲利+一拳悟,跟住儲左3張必殺卡加送都第六宇宙菲利+一拳悟去死都係得230萬左右,可能我隻一拳悟得千一LV,所以殺傷力都大打折扣,下次試第二d方法
一拳悟係主力 一定要升滿佢...

我一拳悟 死兩隻 開埋主動技同特殊技...330萬
原來一拳悟咁正
我之前一直都冇呢隻,係大波pool入面中,但唔中大波 唔知好嬲定好笑
出左大波pool之後,我一拳悟2星刷到5星,20石單抽都中,就係一次大波都唔中
一拳悟係喱個活動嘅MVP
佢被動技 死兩個隊員會加20%傷害
特殊技 死兩個隊員加50%必殺技
主動技對住大波開 又加多30%
輕鬆過250萬
依家先知?
嘩!拿拿淋升爆佢上1500LV
冇一掌悟表示用神魔童就過到。
只出一拳悟同ex悟,ex悟出主技減buff,然後去死
儲兩卡必殺卡開rr,輕鬆380萬傷
唔駛等大波去到第三條血開rr都得

另外,紫隊輕鬆一take70秒內過1800大波

想問吓咁多位,我喺出人造人之前棄咗,而家見有大波抽想玩番,首要係咪應該升高d人仔先再打Event?有冇邊隻推介要優先升?同埋而家有冇邊隻特別勁,要追? 唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞