發覺何wayne轉軚轉得好快

83 回覆
142 Like 5 Dislike
擽仔比佢打死左之後 成個球星台 或者叫 球迷直播室 都沉緊啦
樓主有份幫何sir 有尊嚴咁生活
應該係講 體嘢 成日串鳩袁文傑
依排先串佢講防中
唔記得啦
好早期嘅文傑講波經
類似話現今球員一場波隨時可以不斷轉陣
唔係好似何wayne咁講只有4231先叫主攻
三中堅都可以攻etc
唔係淨係今次

認真 鏝之前試過三中堅炒七球 都係死雞撐飯蓋話係對面廢而唔係佢錯 三中堅一定無法主攻

雖然我唔識波,但我都知足球唔係得一套足球理論套用係所有情況,而且係一直變緊

以前費格曼聯套442到呢家英超都未必岩用 ,哥狗由夢三到呢家都唔同左好多

一味覺得自己果套係永遠適用根本就係on9 係咁易唔會每年有咁多教練比人炒,定你真係覺得佢勁過任何一個真正既教練?

成日馬口炮但又冇引用片黎reference ,衰d咁講,連以前果個咩樂仔佢地個球星台都有時會播下片,雖然係9up

估錯廿次認一次錯,再claim番自己套理論係冇錯只係xx教練傻仔,xxx突破足球理論
來回高速球 假對攻

諗出黎都想笑呀
人地呀叔講波
大把動詞大把形容詞
去講場波個情況或者點chop個波

你就將啲野專業小學化 想用專業述語 但又用小學程度字眼
笑撚死人咩

次次話球王球王係八年一遇 又吹到戴巴拿點勁點勁 結果
次次數據分析係 幾年一次球王 新星上位每隔六年就佢攞世界盃
笑撚死人

次次事後孔明到
呢件垃圾就唔好再吹奏啦
何wayne樣 pls
成日提住自己D 足球理論點點點
自我中心中二病傻尻一名
防中維同Nic 嘛
香港人係中意牆頭草架啦
問題係佢套理論預測力低
修正幾多次都仲係咁低呢
何wayne都有人反?咩世界
講真如果足球真係識睇就一定估中哂
咁真係識果d 就咁每日行入馬會都發達啦 仲洗撚開youtube 咩
我係幾唔認同佢果d 咩三中堅不能主攻 因為的確陣式係死 人係生 三中堅都可以有一個中堅當防中清道夫咁打
但我覺得佢賽後評分析返個打法同勝敗原因係合理 唔係真係完全鳩up
4312老鼠拉龜
教唔掂係球員級數問題

但我唔知如果佢教到輸比級數低D既布咩藉口

係唔係人地靈感上身定佢傻仔教練 後者沒可能 前者D垃圾隊又點會有靈感(因為香港已級數好低) 有沒巴打諗到點解釋?
鏝vs軌你叫十個講波佬預測九個都會話鏝贏嫁啦

咁都好意思開post嘈
何蛇話李城會降班架
仲話其他隊傻仔先會有奇蹟先會神奇
沙利突破足球理論
光頭佬突破足球理論,沙利正一傻仔教練
世3個人能力突破足球理論
冇講過佢預測賽果上嘅問題
今日click哂d廣告未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞