垃圾beanfun求解決方法

19 回覆
1 Like 9 Dislike
我都知beanfun呢個平台好垃圾,但各位清唔好屌我住
今次唔係下載loop,而係一入佢個page就話檔案數位簽章錯誤

諗住重新down過點知下載個page一直都死page“無法連上這個網站”
問咗個fd借佢個beanfun file嚟用,就係咁卡更新

用IE TAB都試過,都係唔得

隻game都玩咗7年,諗住換咗部電腦玩得爽啲,點知直頭開唔到
我都知佢廢,但真係冇解決辦法?
推到入得返為止
連登都冇人識
佢個到個公告你睇下有無野幫到你
你去公告到搵吓 早兩年系統升級左 有教你地點樣改IE先入得返
用chrome 試下
beanfun真係垃鳩圾
明顯無心做香港人生意
屌你微軟win10都改左預設browser做edge啦
港版beanfun仲要人用ie on99

台版個beanfun就完善得鬼咁密
以前有playsafe登入依家又有qr code登入
最重要係唔駛用垃柒圾ie呀
又唔會無限loop未安裝

真心本身都唔求佢實體抽獎有香港玩家份
但連登入器都無諗過整下真係
香港玩家回報又唔撚理你
當年冇再玩臭橙驚都係因為Beanfun

一個平台要Dependent Browser仲要係IE...

我肯定佢地班工程師係傻嘅

如果唔係都唔會因為外掛問題摺咗咁多驚
人地香港office都執埋
試過唔得
相容性設定 > domain add: hk.beanfun.com > F5
試過唔得
用vm 玩住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞