【未上映先興奮】「Marvel隊長」貝兒娜森到訪巴西 獲粉絲熱情款待

21 回覆
11 Like 8 Dislike

雖然Marvel宇宙新成員Marvel隊長嘅電影要到下年先上映,但上星期初新預告一出,已經獲粉絲熱切期待。最近女主角貝兒娜森(Brie Larson)都有飛到巴西出席動漫展,相中見到粉絲非常熱情,令貝兒都好驚喜。另外會上仲發放咗全新片段同海報。而由Instagram中見到,貝兒亦相當享受巴西之旅,除咗四圍去飲飲食食,仲漫步巴西街頭欣賞街頭藝術。

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20181209/59010491
最尾張圖對鞋做乜撚嘢
雖然佢以而家標準唔係靚女,但係令人好有親切感,我諗M記都係睇中佢呢點俾佢做新LEADER,勁得黎又唔會俾人感覺距離好遠咁
肥師奶
國字口面
食開骨頭?
有冇j圖
樣衰到咁
成個師奶咁 一d superhero feel都冇
呢獲真係唔撐m記

方面型先正
有冇j圖

marvel 係咪搵開拍裸照既人
張poster jm7
支那人好撚鐘意著 仲要有毛個隻 行出尖沙咀好撚多 但其實好撚肉酸
師奶唔可以做superhero 咩? 歧視中女
英雄要靚仔靚女係你們星斗市民一廂情願的想法罷了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞