[I/A] Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 [2] 青蛙

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
G持各位提供多D參考數據
Cygames
G持
等你做會長咁次
開始は
recently_gacha_dictionary : {"1000003"\:false,"1000001"\::false,"1000004"\::false,"1000002"\::false}

リセマラ中にSS1体以上引くとレビュー選択肢現れるんだけど、そこで選択したあとに即終了して値の変化

レビューする選択
recently_gacha_dictionary : {"1000003"\:true,"1000001"\:true,"1000004"\:true,"1000002"\:true}

あとでする選択
recently_gacha_dictionary : {"1000003"\:false,"1000001"\:true,"1000004"\:false,"1000002"\:true}

レビューしない選択
recently_gacha_dictionary : {"1000003"\:false,"1000001"\:true,"1000004"\:false,"1000002"\:true}

排出されたSS自体もちがうことと、レビュー選択肢以外は同条件
有冇人明
想問 螺旋券唔係無限拎...又唔會重置

咁我黑仔咪一世無ss補
正呀喂

自己變做歐洲人
好明顯之後轉pool
抽中第1隻SS有寫評價就轉做歐洲人
原來係可以自己改血統
痴撚線公司
都係唔明, 點寫評價?
根本漏洞

唔怪得維修
仲有咩驚好玩
我首抽中過一次SS無幫佢評分,之後就一直做非洲難民
技能減bp第二回合變返冇減果個bug fix左啦喎
其實我覺得好玩,遊戲性好過好多驚如Idola

不過我唔會課依隻
屌我都係
最近兩次10抽0 as
有得變歐洲人
冇野啦 又出返黎
嚴格黎講唔係漏洞
刷石定刷刷好? b防有冇話邊件好
係,減BP出2技好正
姐係典?
覺醒一次咗既技減1BP,可以出多咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞