男朋友ig仲有同ex啲合照

55 回覆
0 Like 10 Dislike
你知唔知咩係Ig?
人地紀錄當時既生活又要del?
你on9傢?
好慘 見到個心真係會銀住,仲留喺度搞到個現任唔開心有乜為

冇錯,最好 del 哂 block 哂所有ex 嘅野,尊重番現任
如果你真心對佢 但只當你係SP咁 就真係好難受
屌你哄埋去睇人日記仲要人撕鳩左佢 今次真係你個名
ex ig好多佢ex既相
最後同我講性格唔岩分手
再睇佢ig 有啲佢同佢ex既新相uploaf

你先係ex
男朋友個手機仲有ex啲相
話icloud自動back up,del唔到

咁你信唔信
相姐 洗唔洗咁大反應
分手啦
你肯定係ex?
之前拍拖拍左個幾月 銀包啲相 情信 電話啲相都仲keep 仲話唔記得del
見到男朋友個ig有佢同ex啲相 打埋嗰啲好肉麻嘅野 我會呷醋 會俾說話佢聽 會叫佢del 我又控制唔到自己唔撳入去睇 次次望到都會好嬲好sad 佢可以keep係相簿度 因為我唔會睇佢手機 咁就唔會睇到佢地啲合照 我而家成日都會諗男朋友其實係咪仲對ex有留戀 得閒冇野做就諗 我咁樣係咪好小器

你自卑啫
點解要del?就算你逼到佢del
佢心入面諗你都控制唔到喇
不如大方啲仲攞分

你都癡線,點解唔del?
做你條女真慘
不如大方啲仲攞分

agger,但要比佢知介意
矛矛盾盾,男人會覺得對唔住依加依個對佢仲好
先唔好理佢係補償定真係鍾意你
耐啲佢都分唔到……分黎仲有咩用?
男人亦唔會咁理性
不如大方啲仲攞分

你都癡線,點解唔del?
做你條女真慘

Del唔del只係一個形式
如果另一半係仲掛住ex
點阻都阻唔到
你知唔知咩係Ig?
人地紀錄當時既生活又要del?
你on9傢?

IG原來有規定點用?
同個ex分手嘅時候我偷入佢ig del相 佢之後問我攞翻哂啲相 話係佢紀錄自己嘅生活
結果佢依家有新歡但ig仲有同ex嘅生活照
總有啲人鐘意咁
我都間唔中拎EX既床照黎打J
點會逼唔到佢del
男朋友舊ig九百幾張相 14k followers
一同我一齊自動自覺成個acc刪左

唔留一張ex嘅相係ig / fb係基本專重
拍左幾耐拖

兩個月多啲

留低啲相嘅意義只有佢先知
有冇留戀都好 拍左咁短時間拖
可能大家(or佢)都未睇得段關係咁重要
慢慢成為佢生活嘅重心 其實d細節嘢就會唔重要

真心咗
關你撚事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞