[COYS - 不敗vs連敗 高下立見] 熱刺球迷吹水區 101

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
屌 比你發現我迷科
好波!
証明迷熱刺嘅都係傻西
笑到癲
歐聯前瞻:巴塞半力鬥熱刺收起美斯
巴塞於歐聯分組賽B組以5戰13分鐵定首名出線,故今仗對熱刺可以大踢「風流波」,主帥華維迪亦明言將收起主力美斯:「我們肯定會變陣,球員上周惡戰連場,今次必需休息。熱刺肯定全力出擊,而我們就有些球員出現疲態,故我會好好考慮。美斯早前缺陣了一段時間,故我未必讓他3日2賽,而蘇亞雷斯亦一定不能上陣。」

熱刺方面他們與國際米蘭同樣5戰得7分,考慮到對國米對燕豪芬有機會全取3分,這支倫敦勁旅面對巴塞必定力爭取勝才有較大機會出線16強
倫敦勁旅

利維估陣容@20181212 04:00 UCL Barcelona v.s. Spurs

TEAM NEWS:
@ErikLamela (thigh) has returned to training and is available for selection.
@Serge_Aurier (groin) is being assessed by medical staff and has not travelled.
@trippier2 (groin) is undergoing an individual preventive and conditioning programme.
@mousadembele (ankle), @JuanMFoyth (hamstring), @daosanchez26 (hamstring) and @VictorWanyama (knee) have all not travelled to Barcelona due to injury.

無限深夜西波系列
中堅 A4+J5 已經無中堅, Dier 隨時打後轉三中堅.
Trippier Aurier有傷 右閘用Kyle Walker Peters, 左Rose
中場中 Dier + SSK + Eriksen
Kane 係中間,
Son + Lucas Moura 左右最前

真係講明, 其實唔好期望作客贏巴塞, 如果贏到 係奇蹟.
打和已經好勁...Messi對親英超隊都差哈多一定入波
Mark 實Messi先講, 當然仲有煞星古天奴...
我都唔知KWP 點Mark 佢...
多謝人地唔出蘇亞西斯, 否則 456 指日可待
期望下PSV 幫下手仲好過

COME ON YOU SPURS.
走線打歐霸仲大機會。

今場我真係冇乜所謂
次名出線16強咪又係比其他首名456
Agree
我地事後點安慰自己都好
希望班友呢場有鬥心show到出嚟
對面唔係話出國王杯+輪換咩?
睇訓練條片
Skipp都幾壯下
想比佢屌
熱刺對上兩次對巴塞c都贏唔到...
對巴塞b隊輸少過一球當贏

同上面某位巴打一樣
入到16強 錢多一大舊 舊錢係等於歐霸入四強或者決賽
去歐霸又要32強踢起 而且我覺得入到歐霸都係難踢其實
真熱迷準備去訓覺
上唔上到的士?
今晚打算瞓身我熱下盤爭氣波 求屌醒
咪撚傻喇屌 隊面u19夠屌打我地喇

買左半個月糧,希望中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞