FGO 553

1001 回覆
4 Like 39 Dislike
就猝死 琴日打左兩次丁 通宵無瞓 之後幫人搬野 港島呢邊又大車禍 塞車 行勁多路 依家唔眼瞓 但手控制唔到咁震
咁睇唔開啊
每日一丁咪算囉
https://twitter.com/Aoiro_Banana/status/1071706555093925889
其實呢到有無人鐘意左邊個隻魔女? 我見呢到好似無乜人氣
死前些牙
好少事, 手震係因為血壓太高,
放鬆下先, 深呼吸下
fd list有個4145係咪你
每日三丁
如果有時間丁既話,近排多野做到無時間丁
去左搬野 岩岩番到屋企睇新聞

屌 真係好大單野...

北角大車禍:保母車無人駕駛衝斜路 直剷熙和街釀2死12傷
無想問下姐 少數我覺得勁少人提既角色
連一d好似好冷門 會hit唔起既角色 其實都唔算冷門 eg 布狄卡
但呢隻魔女真係好少見人提/畫
睇片個司機見到即刻衝埋去車頭擋,唔知點
識野
btw買左xl
大件到呢
螳擘擋車
平時見開d司機係直接開車門沖上車
捲入車底死左
成日車禍就係泊係斜路 司機唔記得拉break
不過個刻真係唔知點補救 自己擋車又死 叫人走d人反應都唔夠快 就算反應到呢d時段又多細路/老野 跑唔切 rip
條友啱啱落車閂門 有冇可能即刻開返門上車dum break
佢唔係一落車就開始漏, 佢關左門先開始漏, 佢應該係有落BREAK GE
應該係唔知咩原因而BREAK唔到
咁又係喎 如果司機係車門附近的話 一定救到 個保姆車司機唔識
嘩 姐係你覺得係架車故障出事 ?
我覺得係, 如果係佢無落BREAK GE話佢落緊車時就應該開始漏啦
係到講算 我追熱門po 我見人討論事故原因會比人串
話時話唔知點解 好多香港人會brake串做break 我岩岩都串錯 明明提過自己好多次
我做得低級IT狗, D英文好極有限
我見過英文好既人都會串錯字 考試高分係答題技巧同grammar零錯
利申 英文差 努力緊
今日咁凍有冇風?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞