做過炒散同想做炒散嘅人入一入嚟(2)

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
有contractor , 但你都唔會想入
有冇人番過pasta holic part time
有冇現金倉仲請人
窮到得返兩舊水係身
有冇人返過hotel icon
樓下有間50出現金
冇就50都落去屌住先
聽過同事講返icon buffet做死人咁濟 打後幾日攰到唔接job
舊登寫過icon bq啲經理西到爆 最後條友忍無可忍擲咗盤魚係經理面前直接走人
富豪東方同諾富特咪即pay
有冇巴打知紅磡海逸炒散情況係點?
旺角大把放題有60以上
詳情請睇#70
之前搵暑期工做倉
可能第一次做唔夠熟手
我一個不斷對數pack箱上板,其他人係咁攞住支槍係咁執出嚟,個leader唔知做咩坐係部腦前面摁兩下鼠標瞄兩下我(嗰時我係keep住追緊執貨班友嘅速度,4人執貨,我一個pack箱上板。)
然後過咗一陣佢行埋嚟話我話我宜家翻緊工唔係打緊機
我哦咗佢一聲就繼續數貨入箱
之後佢就翻埋嗰個我呢d散仔都可以坐嘅電腦位繼續摁摁瞄瞄
翻咗兩個禮拜,兩個禮拜個女leader不斷閪我面,我心諗你閪個炒散面做咩鳩。又唔係高得45/h
之後搵到份執波仔就即刻quit咗
Thx 巴打
啱啱放sem break想返下炒散 有冇巴打可以介紹下

同埋想問啱啱夠18歲但係未換身分證返唔返得?
無mpf做唔到酒店啵
建議巴打做旺角放題餐廳 大部分現金即pay
先$45/hr 咩倉嚟
其實應該咁講 巴打都可以做酒店
畢竟佢夠18歲 酒店講明未有mpf都會照出糧
不過你未申請到mpf佢都會係份糧照扣5%先
直至你申請到佢自然會幫你供返
希望幫到你
化妝品倉嚟
為我做倉留下陰影
咁你而家做盛行
想做炒散 星期六日或平日夜晚 零經驗

追晒po酒店好似好難岩新手 有無介紹
聽朋友講 唔算辛苦
新仔多數收下餐具出下餐 抹下銀器 Set table
客人埋單通知經理 /長工
落單叫其他熟手兼職落
除非做熟左過多幾日就叫你學下落單

呢間野食好好味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞