上中女上司家工作 佢問我幾歲

195 回覆
1028 Like 41 Dislike
求番號
屌佢啦
比我即刻禁撚住佢係張電腦枱 扯底佢條底環 直接插入去 問番佢:我幾多歲關你撚事呀 8婆 今日就屌到你喊
極度懷疑樓豬一廂情願
傾傾下變左傾Av
你幾歲?
緊係冇
大家誤會了 我係話暗示加人工 不是性暗示
另外 孤獨A0 金城冇 歡迎大家inbox 聊天 男女皆可

http://img3.guangsuss.com/7f5dd6a74244dab06512f49730d30f88
金風玉露一相逢,便勝卻人間無數。
柔情似水,佳期如夢,忍顧鵲橋歸路
緊係冇
大家誤會了 我係話暗示加人工 不是性暗示
另外 孤獨A0 金城冇 歡迎大家inbox 聊天 男女皆可

http://img3.guangsuss.com/7f5dd6a74244dab06512f49730d30f88
金風玉露一相逢,便勝卻人間無數。
柔情似水,佳期如夢,忍顧鵲橋歸路
錦瑟無端五十絃,  一絃一柱思華年。
莊生曉夢迷蝴蝶,  望帝春心託杜鵑。
滄海月明珠有淚,  藍田日暖玉生煙。
此情可待成追憶,  只是當時已惘然。
FF
做乜尻
精而簡, 中肯
尾已爛..
爛尾唔撚緊要呀

搵人做下好心至少比個番號黎啦
一路屌 一路叫媽媽

媽媽。 媽媽
番號呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞