Ray Tracing 復活-RTX 2060/70/80/80ti 飛機區(24)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
今次賽果?
我都有兩隻
今次我留一隻就算
一隻放咗畀地盤巴
而家手上重有一隻500GB未拆
我入左一隻mx500 500GB ,SX8200PRO 1TB ,再加埋你個mx 500 2tb
你好想睇跑圈
多到呢

火速打爆半隻1TB SSD
火速買多隻啦
evga 連email 都唔覆我
抵屌
散熱好過black
買呢張不如買msi /inno,$5699 , 起碼有保養先
一係加多少少買evga xc/ultra
想問有咩唔同??
GTX1060 6GB 想upgrade打BFV
CPU- i7-3770k
大家可唔可以比下意見
不如你問下自己total budget 幾多
你u ram mb 都係時候...
五千幾果幾張都係行1710mhz, 九成都係太監chips, 相同價錢不如香港買返行貨
上網買就淨係得evga 可以寄台灣,宜加美森xc $6000 , newegg xc ultra 63xx , 呢兩張都係正常chips, 同散熱都好D, 其實好抵
香港inno 2080 x2 減價
賣5599 買港行算啦
買完再上水
卡皇no.1
認同,行MSI VENTUS
VENTUS 有分 OC同非OC
唔知有無體質分別
1粒TU102-300-K1-A1 1粒TU102-300A-K1-A1
如果唔睇體質有無個A 好似話只係講緊有無設預超頻 無A自已都可以超
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/msi-rtx-2080-ti-ventus.b6245
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/msi-rtx-2080-ti-ventus-oc.b6205
有A相比無A可以超勁啲
錯link 貼左ti
不過2080一樣 都有係分OC版
5600 你唔會預佢好好超架喇

我相信每個brand 都有腎虧版product line,可能攞咗去做blower edition 都唔奇

總之平就預咗無咁好力

不過有時又可能講運氣,始終silicon lottery

我試過inchill 1080 ti無inno x2 1080ti 咁好超

就算係講2080 ti 我張Asus advance 都好超過oc edition
ichill*
Ichill都唔係卡皇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞