個天發生咩事

110 回覆
24 Like 2 Dislike
琴日都見到

住12座?
呢啲可能係鋒面雨徵兆 由於高壓冷氣團落到香港

原本係香港的低壓氣團接觸高壓冷氣團就會抬升
咁中間好被一刀切開的空間可能就係鋒面

有錯唔好插我
Lag機姐
等多陣就load完

matrix
幾特別

琴日都見到

有錯唔好插我

係coldfront做出黎, 不過可能未必算係coldfront個edge, 因為cirrus個edge好似行快過frontedge少少, 搵左張圖幫手解釋
不過琴日個front應該唔係太大溫差, 所以冇乜precipitation

利申, 識少少但係已經還番晒

有錯唔好插我

係coldfront做出黎, 不過可能未必算係coldfront個edge, 因為cirrus個edge好似行快過frontedge少少, 搵左張圖幫手解釋
不過琴日個front應該唔係太大溫差, 所以冇乜precipitation

利申, 識少少但係已經還番晒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞