[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區 (3)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
dlc可否出ps1吉祥物古惑狼
Lunch time過得咁快 打咗幾場又完咗
屌你 仲dlc加角色 咁玩法會唔會加夠100隻
唔係講明得5隻DLC咋咩
咪講左會出5隻,加食人花加原本74
總數80
空中兩個下係咪可以急速下降
開始仲以為網上都可以8打,琴日仲以為Server 未support到
琴晚online打啲人lag到爆炸
我知pro可以,只是今次唔使2邊手制,只需要單邊就得
四星關隻Big boss難打到癲
無咩無可能....
好多角色好多人叫春好多年(King K rool 同Ridley 今次得左)
不過大亂鬥選角都係偏向日廠角,
櫻井以前講過想為日廠爭取影響力
Atlus畀joker落smash 換取多兩年時間整真女神轉生
等睇再踩落動漫界出悟空
有悟空班鬼佬就虛脫
我都好期待會唔會比動漫角入黎亂鬥
琴日睇zero直播玩online幾個鐘撞嚟撞去都係果兩個人笑撚死
難啲啦
同埋係都希望以前nds個jump大亂鬥會出
反正PKM D配音都係跟返動畫版
龍珠同火滾撚樣呢D人型SIZE可以接受
相反高達呢D太大SIZE就不了
轉launguage刷人大法刷左三十幾個人就用唔到了,係咪即係要開始不停打
想買機,同家中兩個小朋友玩,三打
咁買部機加隻game
要唔要買多個制先夠三打?
黎緊變左jump force 了(感覺伏game黎)
伏硬
完全吸引唔到人玩
我都想jump可以出返,但見jump force獨佔PS4 pro,應該無望
主機本身附送一對joy con,所以你可以另外買多一對joy con,或者買一隻pro controller
今次隻game可以用半邊joy con玩,類似mario kart
DrMario勁撚到 好好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞