[再刷負評系列][Huh] 刺客任務2只穿西裝的無聲殺手

70 回覆
12 Like 22 Dislike
前幾日開完個post之後 有幾位好心嘅巴絲比左比左俾咗啲提議我 就係剪精華拍短啲同埋講多啲野無咁悶
所以我琴日一放工即刻重拍番個快速飛曬所有劇情動畫嘅精華版本
如果你想睇套戲或者自己了解劇情就睇全劇情版
而精華版本只有我控制得嘅時候而且我會由頭講到尾
同埋貼張工作圖扮下可憐希望你地屌都唔好咁大力 屌完仲會subscribe

全劇情 : https://www.youtube.com/watch?v=rLyEOBlTuLk&lc=z222gbvqfxe5t1opu04t1aokgtrlcfjvyw24xxtqdsrzbk0h00410
精華版目錄 : https://www.youtube.com/playlist?list=PL4g-9LQx2owfD3Slnb-b9rWBelnRQFSmf

以下係上個post嘅留言問題 為免有相同問題我打係度應多次 我知我已經做壞左個頭 但希望大家慢慢接立
•沒有屍體被發現只限制於非必要擊殺目標 所以主要擊殺目標可以殺左都唔洗埋
•第一條片有提過下TAT哥 希望大家唔好誤會 我都好鍾意睇佢 我話佢好彩嘅意思係第一次玩呢關就已經出到最好笑嘅版本比你地睇 如果我條片度表達得差嘅話sorry
•關於三哥巴打捉到我嘅5p字 我知真係柒到搵窿捐 因為我用iphone語音出字 之後自己改番啲5p字 但就夠膽死睇漏左 希望唔好定我死罪住
•垃圾ps4係咁同我斷一兩秒
我依家個樣真係攰到同張圖差唔多
起身推post收負評
Up
Up
Up 4
Up 5
睇緊,比個正皮支持下
多謝你
Up
預訂星期六晚6點開直播打到星期日8am
星期六晚6點開直播打到星期日8am

四两撥千斤
訂閱咗支持巴打 繼續努力
唔小心訓着左無秒回感謝你
Up 4
Up 5
Up 6
已訂閲 支持 不過我覺得你把聲可以大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞