[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼? (2099)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
留名睇湯河同春卷
泡派左啦,唔洗等到11點
國王盃派彩未
賓佬果球入黎把撚

都話莊家要殺哂全部人,開乜都莊家贏

殺入球細 無柒頭就真
今晚啲咩垃圾波 咁多半一 球半盤

咪玩 訓啦
今晚啲波好似幾難玩
今晚啲波好似幾難玩

1:30個場角大gel 得
呢場 下盤80分鐘補主NG = 贏錢
上盤2:0 補客NG = 贏錢
走唔到佬既應該得細波手
西盃又數角?
西盃又數角?

派咗啦
留返星期5 6 日先賭 平日d波真係比狗賭

真 英超星期六日正氣返未
有即場補飛是常識吧

補咩撚野飛

呢場上盤下盤都有得補飛喎

呢場補飛先危險
中後段俾人感覺多數no goal,補no goal,死
之後見越南1粒,信會妹到尾或者菲搏命追,no goal或者菲ng又死
最後點會估到菲有1粒,估到都買唔切,頭先馬會有人買緊就入波 叫哂春12倍無左

無Kai sir賭j
補咩撚野飛

呢場補飛先危險
之後見越南1粒,信會妹到尾或者菲搏命追,no goal或者菲ng又死
最後點會估到菲有1粒,估到都買唔切,頭先馬會有人買緊就入波 叫哂春12倍無左

>最後點會估到菲有1粒,估到都買唔切,頭先馬會有人買緊就入波 叫哂春12倍無左

一定補得切 因為我直屌-1都補左
西盃又數角?

派咗啦

未派
屌奶星 利雲果場計乜角計到仲味派

無Kai sir賭j

KAI sir復出追數啦,呢兩日一場都冇賭

無Kai sir賭j

KAI sir復出追數啦,呢兩日一場都冇賭

琴晚Kai蛇失手之後我都無贏過,真係命運共同體

咪玩 訓啦

想玩埋130

咪玩 訓啦

想玩埋130

好好 130見

呢場補飛先危險

>最後點會估到菲有1粒,估到都買唔切,頭先馬會有人買緊就入波 叫哂春12倍無左

我係馬會投注站都買到,果陣12.5倍
咪玩 訓啦

想玩埋130

好好 130見

點解我有種餘感今日係上盤日
利雲嗰場角球唔打算派?
皇馬盤點睇
呢場補飛先危險

我係馬會投注站都買到,果陣12.5倍

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞