[I/A] Puzzle&Dragons [39] 我愛暗雅

1001 回覆
1 Like 4 Dislike

扯啦

扯左

對住你扯左

射左
利申: 女高過男 20cm

前幾日佢同我表白 我同佢係apps識
但仲未見過面
同佢淨係互fol ig fb 同一直傾whatsapp

但係我應承咗佢 其實佢對我幾好 只不過係最萌身高差
0體都出埋, 下次除左10倍經仲有咩吸引
引退

我地移居感情台

係天神谷等緊你啦

拉未

0體超絕經驗
just like TT

0體搭2倍
0體搭3倍

技術關0體
琴晚同條女講話一直好難受 一齊半年
聖誕除夕陪唔到 依家生日都陪唔到
步伐一直唔同 好辛苦
然後佢就話可能開始厭倦
壓力負擔多過開心
雖然相處有問題
一齊唔係特別開心 無咩令佢感興趣既野
但係我對佢好好
同我一齊唔洗唸咁多 有安全感
以後都會平平淡淡咁一齊
遇到個咁好既人 點解可以放棄
佢一直要自己咁樣唸 令自己麻木
佢話覺得佢錯左 鍾意既根本唔係我個人
係我對佢好 會聽佢呻
想做乜都會陪佢
但當要付出就好似交功課
覺得唔係對著樣好鍾意既野

啲fd叫佢真係搵個自己鍾意既人
就會不自覺地對人好 咩都就人
就算俾hurt都唔緊要 至少鍾意過
佢話依家呢個係我 但呢個唔係佢
佢想去做呢個角色
想學識點鍾意人 提升自己
話唔鍾意依家既自己
依家既佢連佢自己都接受唔到
同我講對唔住
希望我搵到個識得珍惜我既人

我重唔想放手
講左d挽留嘅説話 其實我知已經留唔住
唉 真心嗰個通常受傷

泡菜羽田G
識左個女仔一直都幾好傾,我對佢都有啲好感,但啱啱無啦啦同我講 「無論點都好 千奇唔好鐘意我」
我好無奈 究竟個天點解咁對我..
利申: 女高過男 20cm

前幾日佢同我表白 我同佢係apps識
但仲未見過面
同佢淨係互fol ig fb 同一直傾whatsapp

但係我應承咗佢 其實佢對我幾好 只不過係最萌身高差

我係男 今年21歲
同個ex拍咗拖5年,老實講同佢一齊真係唔太開心,好似我包養緊佢咁。乜都係我出錢我買,老馮咁。一早已經想分手,但係我一話分手佢就話自殺,真係逼我硬食架咋喎dllm。
是咁的,我同ex中四開始拍拖,當時我青頭仔一個又想拍下拖,見佢又冧我,咁咪求其同咗佢一齊。我同佢三年前開始long d,我去到外國識咗個女仔,佢係外國大,性格好爽朗,份人又真 ,唔似得依家d女又扮哂斯文咁。佢會講粗口,會睇波 打機,所以同我地成班佬好夾,而佢都成為咗我地圈子入面唯一一個女仔,但大家都只係當佢係兄弟。
認識嘅第一年,我同佢都唔太熟,始終一個圈子入面你會同某一d人熟d。我地成班人每晚都會一齊食飯,有一晚,佢異常地靜,直覺話我知佢唔開心。咁食完飯,大家就各自番屋企。咁我就屎忽痕whatsapp問佢係咪唔開心啦,原來佢同男朋友鬧交,當晚我地喺whatsapp傾到好夜,都慢慢開始熟。
一年後,佢同男朋友分咗手,好記得當日係星期日,佢好唔開心,我知佢好需要人陪,於是我就去咗接佢過黎我到先(因為約咗夜晚喺我屋企食飯)。我地灘喺床傾計,佢講講下講到喊,咁我就攬住佢安慰佢啦,屌,一攬,gg,發現有d鐘意。總之當晚食完飯,我送咗佢番去,仲係佢到過埋夜,但係乜都冇做,只係攬住佢訓咗一晚。嗰一年,有一晚,佢同我表白,而我都承認我對佢都有野。之後一年,我地越行越埋,後期仲上埋床,佢隻豬,就咁比咗我。
當時暑假返香港放假,比我發現我條女(ex)偷食,仲要係洋腸,連菊花都玩埋。 屌,我係外國你不甘寂寞偷食我都明吖,我係你隔離你都咁?仲要食完又食?仲要講分手,鬧番我轉頭話係因為我同外國嗰個咁所以先偷食,大條道理咁。 咁我好撚hurt啦,頹廢咗一個月,外國嗰條女就陪足我一個月,其實冇見面,只係whatsapp,佢每日噓寒問暖,好關心我。係佢扶番我起身,好彩有佢,唔係我自殺死咗。
正當我疊埋心水想同外國嗰個一齊嘅時候,個八婆又走黎求我原諒想同番我一齊,老實講,咁我都有偷食,佢又錯唔曬嘅。但係我又真係唔想再一齊囉,有個好d又夾d嘅係面前,做乜要食回頭草。
好啦,依家佢就日日求我同番佢一齊,而外國嗰個又好撚頹咁因為我甩極都甩唔到個ex。
依家呢,外國嗰個就有咩都收埋唔再講,話怕我煩喎,但明明就頹到仆街係到扮冇野,又話我同ex一齊會開心d叫我唔洗理佢。ex呢,就日9日都話自殺逼我同佢一齊。
問題黎喇,我就點都原諒唔到佢食洋腸,但係咁多年感情又真係唔捨得。另外嗰個就有情有義對我有恩,就算我對佢幾差都不離不棄,又扶番我起身。
你係我,你會點揀。
認真問,唔想一拖二

I'm like TT

泡菜羽田G

I love u so much!
識左個女仔一直都幾好傾,我對佢都有啲好感,但啱啱無啦啦同我講 「無論點都好 千奇唔好鐘意我」
我好無奈 究竟個天點解咁對我..

叫你上完佢就算,唔好記住
nanananananana

Shy shy shy
引退

我地移居感情台

一早移左去FGO
MKRJ

Shy shy shy

cheer up baby cheer up baby
50體進化素材

多謝巴打

你改左名?我睇下一陣升級仲有無時間打

冇改,用開呢個名

泡菜羽田G

I love u so much!

MKRJ

you mk jai
先戴頭盔,自爆野唔答(讀咩u/返緊咩工呢d唔關事既野)

而家22歲,2年前未識而家女朋友食過2件人妻,兩件我都沉哂船

第一個當時27歲,樣一般,大波e級,有肚腩,長腿
老公半年內有4個月都係新加坡做野。完全當我sp,每次搞完都塞$500-$1000比我

第二個當時26歲,幾靚女,長腿,無乜波路,老公成日返大陸。當我小朋友咁,成日煮野比我食,買禮物比我

大家有咩關於食人妻問細路都盡答,其實人妻特別係老公長期唔係度果d易食到仆街,睇你敢唔敢踏出第一步

Shy shy shy

cheer up baby cheer up baby

Mina
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞