[I/A] 三國版皇室戰爭:王者之戰

9 回覆
1 Like 2 Dislike
COC出後有一堆山寨game
皇室戰爭出完都一樣
最初有隻大陸山寨game太爛睇見都唔想玩

前排Netmarble出左隻南韓大作星戰版皇室戰爭
星戰:原力戰場

拎正星戰版權
聲畫好正
皇室戰爭加LoL控英雄變種玩法
仲有得2 vs 2
D首領技能分別好大
玩耐左熟左點玩覺得仲正過皇室戰爭
連登已有post討論

依家介紹呢隻應該係台灣出既王者之戰

抄到十足
三國人設幾靚
戰鬥時既角色動作好生硬
十足十十幾年前既台灣電腦game既角色動作咁

同類玩法game都係首選玩皇室戰爭同星戰:原力戰場
但我都係王者之戰開左個連登公會招會員

呢隻game唔好期望會營運到幾年以上
我就都係零課玩
呢個質素都唔值得大家重課

暫時用呢堆卡成日贏

打到400盃去官渡

暫時成堆女角都好好用

公會有37人了
本身諗住開得post介紹,
應該係啲山寨好玩過原版,又或者加左特別要素嘅例子

點知睇哂段介紹都睇唔到有咩賣點
動作生硬都冇乜所謂,唔知啲卡能力係點呢? 有冇啲特別嘅新卡?定又係完全照抄?

系統真係完全一樣?定都有少少新野?
本身諗住開得post介紹,
應該係啲山寨好玩過原版,又或者加左特別要素嘅例子

點知睇哂段介紹都睇唔到有咩賣點
動作生硬都冇乜所謂,唔知啲卡能力係點呢? 有冇啲特別嘅新卡?定又係完全照抄?

系統真係完全一樣?定都有少少新野?

無乜新野
皇室戰爭堆卡變哂三國人物就係了

想有新野就玩星戰:原力戰場

呢隻如零課玩就無謂要求太多了
隨時一兩年內摺server
唔值得重課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞