[PS4/PC] Monster Hunter World [278] 好掛住有爛輝打嘅日子

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你psn無雲端同步save咩?
我pc玩家黎 無set up上steam
驚丁錯,蠻顎男定女黎?個髮型咁既?
Undelete software 試吓起返個save file
直覺唔只一個超大型dlc
如果唔係點解dlc唔直接叫g而叫icebron
佢如果係男嘅,咁樣我都照丁
而定絢輝係咪冇得用斷線法?
出新太刀 會唔會又要刷六百幾場

最後一個免費更新係滅盡王
雪山dlc講到明2019秋 價格未定
泰妍巴
唔駛驚 仲有小王同陽光仔陪你共同進退
最後個個齊左 得返我一個同條龍玩
呢隻嘢煩到爆,過度活躍,近武弱點又係隻翼同尾部末端,根本打唔到弱點。中間又多隻炎王阻住晒,打親都打3,4個字時間。
我覺得開發咗個server出嚟,唔玩返幾年,開吓收錢dlc,點去賺錢呢。所以應該玩2至3年,雪山之後會再有新嘅嘢課金。
女裝黎 唔驚J錯
幾好J都係冇用
都冇防具合成
傑佬入黎應該唔係做獵人
傑佬:來盤昆特牌吧
個個係集會所打昆特派
可能預iceborne之後仲有大型收費dlc, 例如下次出水戰可以叫sea咁
如果叫咗g個出法就唔公整,因為一般g只會出一次咁
如果持續更新一係就好似mhf咁g之後變z
勁刀唔似會出得咁密,今次應該唔輪到太刀
唔係掛 有巴打話見到把太刀 唔係呢期出咁幾時
集集都有serever㗎啦
不過啲event更新大概一年內就收皮
同是家用機作品我記得mh3好似得半年左右(但當時冇dlc)
今次算長咗,juno當年3月出都已經有一年多少少
我諗每款都會有,只係今次太刀冇火太呢啲最強武器出現(其實都唔係好勁)
硬係覺得Witcher合作既新武器會係雙刀
server少事
反而開發左新引擎
一定要玩到爛臭為止
一個遊戲引擎開發成本好高
大不出完結mhw
用返呢個引擎整新既 mon hun
唔緊要 我而加有時都羅弓出任務 打得幾爽
只不過想儲齊太刀

但經歷過六百幾場既洗禮
我睇化左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞