袁嘉敏呢張相真係痴鳩線

269 回覆
141 Like 15 Dislike
當年佢係做陳可辛既秘書 吳君如提名佢去選港姐 呢個決定真係醒到無輪 如果宜家仲係陳可辛身邊 真係離婚都似

佢地都冇結婚

其實佢話晒都係港姐
做咩要攪到咁

其實港姐依家同cctvb d 藝員訓練班有咩分別?
其實佢話晒都係港姐
做咩要攪到咁

其實港姐依家同cctvb d 藝員訓練班有咩分別?

冇 港姐冇晒地位啦宜家
話蒙頭果班你地蒙飽佢 我直上
話蒙頭果班你地蒙飽佢 我直上

唔好同我爭,ok?
可以一戰
留個名先
唔蒙頭都屌到佢反艇啦
當樓上巴打自己蒙緊頭嘅時候,
我已經屌到佢高潮咗十幾次
法官大人 我屌
條腰再幼d就prefect

老實講, 巴打你係咪日日食鳳爪排骨飯嫁

下下骨撞骨咁屌閪好撚過癮咩家下 好啦, 俾你屌得一次, 兩次, 三次, 撞得多, 你都痛啦; 好啦, 唔好話你會痛, 條女都痛啦, 定係你個仆街鐘意SM 自己SM埋人地

有波大多數都有d 肉地嫁啦, 睇到呢d 下下都回應" 肥撚到成隻豬咁 ", 即係表示你好清高 定有特殊癖好鐘意d 瘦到好似厭食症個D 女咁

好啦, 真係俾個瘦到得棚骨啦, 唔肥啦, 但係又多數都無咩波路, 就算有波路都好辛苦啦, 唔通你要條女下下睇跌打去俾個跌打師傅非禮條腰咩
係D垃圾片到露有咩用
要好似湯唯咁 係啲大製作到露先紅架嘛
冇腦

佢點會上到湯唯level
有鬼演技咩
佢套鴨王都J過幾次
唔係話有全裸寫真咩去左邊?
條腰再幼d就prefect

老實講, 巴打你係咪日日食鳳爪排骨飯嫁

下下骨撞骨咁屌閪好撚過癮咩家下 好啦, 俾你屌得一次, 兩次, 三次, 撞得多, 你都痛啦; 好啦, 唔好話你會痛, 條女都痛啦, 定係你個仆街鐘意SM 自己SM埋人地

有波大多數都有d 肉地嫁啦, 睇到呢d 下下都回應" 肥撚到成隻豬咁 ", 即係表示你好清高 定有特殊癖好鐘意d 瘦到好似厭食症個D 女咁

好啦, 真係俾個瘦到得棚骨啦, 唔肥啦, 但係又多數都無咩波路, 就算有波路都好辛苦啦, 唔通你要條女下下睇跌打去俾個跌打師傅非禮條腰咩

咁樣先最好啪 直上唔洗蒙頭
個樣都唔差,好人好姐去做雞
當年佢係做陳可辛既秘書 吳君如提名佢去選港姐 呢個決定真係醒到無輪 如果宜家仲係陳可辛身邊 真係離婚都似

吳君如撈咁多年,緊係醒啦

講得無錯,日對夜對,吳君如實攪佢

呢下真係高,繼續做長毛秘書,真係身家都俾佢迷左一半

佢拍戲都係做秘書D角色
我屌
屌到馬上風都屌

城城既弱?
佢個面型好揀髮型,好易睇落好老土

不過波大遮三醜
通常一定要係對奶上面射精
十五萬屌晚ok?
揀個巴打幫我通知佢thanks
齊包膠(你明嘅)
係D垃圾片到露有咩用
要好似湯唯咁 係啲大製作到露先紅架嘛
冇腦

佢點會上到湯唯level
有鬼演技咩

全裸都冇雞味,只有湯唯同徐若瑄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞