Ocean3受氣到仆街,跪求其他介紹

62 回覆
10 Like 1 Dislike
觀塘果間D staff幾好人

荔枝角之前都唔係咁
觀塘果間D staff幾好人

荔枝角之前都唔係咁

鰂魚涌果間D staff都幾好人
呢D女一定要大大力屌
試下fb search寶達刺身,幾抵食

利申:未試過上網買生蠔呢d野食

好似係幾抵, 仲有得一盒盒買

食過,係幾抵同幾鮮

不過佢有d款唔送
呢D女一定要大大力屌

無架啦!無架啦!
唔帶bra,妳對奶仲唔dum咩!
我有時都唔敢開人波
飲食業 驚俾人加料
通常d野到齊晒條氣未順
我先搵返佢屌佢
去開葵涌總店買,d Staff都幾好人
去開葵涌總店買,d Staff都幾好人

買過幾次 總店唔錯
而家你喺客定佢喺客
應該狼狼咁屌到佢撻皮啦
唸住買幾打生蠔, 幾塊老牛過年食一餐

上年都係幫襯ocean3, 荔枝角店。d staff又幾好, 咪買埋會員卡長食。

點知頭先打去, 唔知係咪換左個新女仔, 超級西語氣唔耐煩求佢賣都唔得

你好, 我係Ocean 3的同事, 由於我地聯絡唔到你, 所以係呢度回覆....

首先想同你講返聲對唔住, 在收到你的投訴之後我已向同事查詢事件經過。

由於同事因為屋企人的關係影響工作的心情。經過我地溝通後同事亦到感到悔意, 最後因為內疚而引咎辭職。

我明白今次件事如何補救都無意義, 可能我地公司在事件上處理不當令你感到唔滿意,我地只想俾個交待你,回覆此事件的處理結果。
認真 同老世講
唸住買幾打生蠔, 幾塊老牛過年食一餐

上年都係幫襯ocean3, 荔枝角店。d staff又幾好, 咪買埋會員卡長食。

點知頭先打去, 唔知係咪換左個新女仔, 超級西語氣唔耐煩求佢賣都唔得

你好, 我係Ocean 3的同事, 由於我地聯絡唔到你, 所以係呢度回覆....

首先想同你講返聲對唔住, 在收到你的投訴之後我已向同事查詢事件經過。

由於同事因為屋企人的關係影響工作的心情。經過我地溝通後同事亦到感到悔意, 最後因為內疚而引咎辭職。

我明白今次件事如何補救都無意義, 可能我地公司在事件上處理不當令你感到唔滿意,我地只想俾個交待你,回覆此事件的處理結果。

有冇咁快辭呀

Ocean3真係好撚鳩屎
有次想食蠔
又係荔枝角 打去啦 又無人聽 打到去又係勁撚西
Facebook page又唔覆 但promotion 又識得send咁撚樣
我明平 可能就係少啲service
但係唔係咁受氣囉
依家大撚把得揀 都唔撚係做生意
求 生蠔外賣 推介
其實我覺得city super 質素好 但好貴
(打斷)

Ocean3真係好撚鳩屎
有次想食蠔
又係荔枝角 打去啦 又無人聽 打到去又係勁撚西
Facebook page又唔覆 但promotion 又識得send咁撚樣
我明平 可能就係少啲service
但係唔係咁受氣囉
依家大撚把得揀 都唔撚係做生意

去唔同鋪唔同命
Btw 下次去荔枝角挑下機先

ocean3個老細主動搵我道歉
唔好講個職員係咪真係即刻就劈炮先, 睇佢fb頭先行緊山都走黎處理(雖然都係copy and paste), 算好能有誠意

攪到我而家好似唔係幾好意思
唔好講個職員係咪真係即刻就劈炮先, 睇佢fb頭先行緊山都走黎處理(雖然都係copy and paste), 算好能有誠意

即刻幫襯返人地大量海鮮啦
你食唔晒我幫你食

即刻幫襯返人地大量海鮮啦
你食唔晒我幫你食

我訂好第間啦已經.....
嘩, 唔出post隨時又俾人欺負到上心口!!!!!!!
嘩, 唔出post隨時又俾人欺負到上心口!!!!!!!

經常遇到呢d情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞