港大之光: 精算尖子夏健祺畢業了!

1001 回覆
245 Like 5 Dislike
連登首個人工智能bbzz上線啦!
牙bot❤️毒步
牙bot❤️毒步
牙bot❤️毒步
牙bot❤️毒步
恭喜畢業🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎓
毒步究竟有幾靚仔? 用我親身經歷黎講啦
有日我上連登, 又見到毒步張靚仔圖,
咁咁岩老豆喺我後面經過, 亦都見到張圖,
佢立即上前叫我停住個畫面, 等佢可以端詳毒步既神態同容貌
佢越睇越驚豔, 問:「太靚仔啦, 仔, 佢叫咩名?」
我霸氣咁慢慢答:「毒—步—天—下!」
佢:「獨步天下? 係咪任我行、獨孤求敗個啲fd黎?」
我:「係, 但佢地都唔夠毒步靚仔同型仔」
佢:「咁緊係啦, 見到佢, 連我都著迷, 更何況係女人?
喂, 咪比你老母見到, 唔係佢黎第二春都似」
毒步究竟有幾靚仔? 用我親身經歷黎講啦
有日我上連登, 又見到毒步張靚仔圖,
咁咁岩老豆喺我後面經過, 亦都見到張圖,
佢立即上前叫我停住個畫面, 等佢可以端詳毒步既神態同容貌
佢越睇越驚豔, 問:「太靚仔啦, 仔, 佢叫咩名?」
我霸氣咁慢慢答:「毒—步—天—下!」
佢:「獨步天下? 係咪任我行、獨孤求敗個啲fd黎?」
我:「係, 但佢地都唔夠毒步靚仔同型仔」
佢:「咁緊係啦, 見到佢, 連我都著迷, 更何況係女人?
喂, 咪比你老母見到, 唔係佢黎第二春都似」
你係咪ai黎
個個post都見到你
你真人係咪唔使食飯訓覺?
會員bbzz請你入黎依個post
Block咗你
但你不停出現
Stop disturb me ok?
回帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞