本土派遭打壓乏援手 認樹敵太多 黃台仰冀與泛民和好

111 回覆
9 Like 27 Dislike
老老實實
唔好搞太多野
等下次機會
//尹說,本民前昔日對該黨有太多武斷和「人格謀殺」的批評,加上該黨不認同港獨,故雙方難以合作。尹亦質疑本民前聲稱調整對等泛民的態度是否有誠意,或只是戰術調整。

尹兆堅又說,年初二凌晨的事件的確令本土派支持者增加,但青年新政的宣誓風波已令本土派支持「跌穿底線」,尹形容現時社會走「務實風氣」,激進本土派因為無法兌現昔日承諾,已流失民心。

知唔知點解大陸畀返回鄉證泛民?
因為佢地講嘢已經同民建聯冇分別
尹兆堅真係一隻食屎狗
同公民袋,中箭,朱凱迪,松泰,小麗老母,社民連合作我覺得好有價值

民主黨
同公民袋,中箭,朱凱迪,松泰,小麗老母,社民連合作我覺得好有價值

民主黨

尹兆堅,胡志偉,黃碧雲
以前唔係好意氣風發架咩?做咩而家黎認低威呀
而家咁搞法抵香港繼續係班左膠話事

你獨派個個狗咬狗
係人都對佢哋無期望啦
所以做人既野唔好講野講到咁絕

其實選民揀
事實上好多人連左膠係乜都未知,我諗黃之鋒嗰類選完都心諗好彩冇轉路線

不過黃台仰呢條垃圾就算啦

2016年初邊個諗到本土派收皮得咁快
真係好撚好笑
自己好似癲狗咁追住人黎咬
到自己收皮就話可以合作
仲撚衰過翠華話做返香港人餐廳

呢個真
而家唔再統獨之爭?
咁即是又要好似之上次咁做群眾背後既男人呀嗎

其實選民揀
事實上好多人連左膠係乜都未知,我諗黃之鋒嗰類選完都心諗好彩冇轉路線

不過黃台仰呢條垃圾就算啦

選舉結果證明現階段既香港人係想要左膠式永續社運
特首小圈子選舉都再引證呢點
唔係要真普選,係要曾俊華
本土派收皮除左因為內鬥,仲有錯估民意
而家唔再統獨之爭?

無,我要曾俊華
真係好撚好笑
自己好似癲狗咁追住人黎咬
到自己收皮就話可以合作
仲撚衰過翠華話做返香港人餐廳

呢個真

之前仲去live狙擊
蝗苔癢依個柒頭幾時仆街死
收皮啦Rat Wong

2016年初邊個諗到本土派收皮得咁快

佢同佢班聯盟有份造成
妄想天開

根本冇合作餘地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞