有冇人flirt女 有冇人唔flirt女 (29)

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
其實我都想俾返個好答案佢
不過諗唔到點講 所以費事搵佢

岩既 諗清楚先
田田 佢可能係唔慣同女女講野啫
遲下佢慣咗 你應該會想叫佢收聲
諗起返埋今日就放4日 好sad

今日開始放4日 但仲要返學

放4日係屋企等生草

酒醉三分醒

最多發下酒癲

佢表白單野 唔關真假事 關勇氣事
我意思係佢醉左先有勇氣 出黎咁清醒邊夠膽講

出到黎講 矮妹唔認數 就無咗個朋友喎

岩既 諗清楚先

所以好煩

酒醉三分醒

最多發下酒癲

佢表白單野 唔關真假事 關勇氣事
我意思係佢醉左先有勇氣 出黎咁清醒邊夠膽講

出到黎講 矮妹唔認數 就無咗個朋友喎

點解會想叫佢收聲
難得我開左分析mode 有咩趁宜家好問 我一9up就屌9返你地
難得我開左分析mode 有咩趁宜家好問 我一9up就屌9返你地

唔會答咁多野
難得我開左分析mode 有咩趁宜家好問 我一9up mode返就會屌9返你地

唔會答到咁多野

搵日一齊食松屋啦

岩既 諗清楚先

所以好煩

佢都知我有野諗緊 預咗我返屋企先message佢
點知到而家都未諗到

點解會想叫佢收聲

因為佢會好撚煩

搵日一齊食松屋啦

我返左黎先講

岩既 諗清楚先

所以好煩

點知到而家都未諗到

其實冇咩好諗 都係敢 同唔敢

唔會答咁多野

係喎 你今日未屌人 成個人唔同哂
唉 我又想叫下春
我終於明點解佢之前見完無點搵我
我見完佢 因為佢個問題 諗咗成日
原來同佢一樣 未諗到個答案
真係唔想搵對方住

咩問題

佢話點解想同佢結婚
之後佢話係咪其實任何一個男人都得

咁我三個月前分手 其間有拖拉
原本以為同呢個人結婚既
不過 佢改變主意 我就廢咗係屋企三個月
之後 識到而家個個 真係好夾 好好傾
原本委屈自己 去證明自己值得被愛既
而家發現原來自己可以唔洗咁辛苦都有人錫

未見個陣 已經每日打定底
話同我一齊要處理好多情緒上既問題
以佢既條件 咩都唔做 都會有女痴埋去
洗咩同我一齊 係都簡過容易相處架啦
不過佢都無放棄 都堅持要見
咁就半講笑咁話去結婚 個刻係好輕鬆
其實結唔結婚係無咩所謂 一齊開心下都幾好
後尾佢見完之後就認真咁諗
上次見佢又講下將來去邊度住
所以而家好似有d壓力 我都唔敢亂講笑

你依家又好似安心返好多

點解會想叫佢收聲

因為佢會好撚煩

你咁都知?

搵日一齊食松屋啦

我返左黎先講

緊係係東京食

所以好煩

點知到而家都未諗到

咁係佢啫
而家我都無野輸唔起

唔會答咁多野

係喎 你今日未屌人 成個人唔同哂

我份人太睇自己係邊個mode
所以寫故先咁慢

搵日一齊食松屋啦

我返左黎先講

緊係係東京食

你幾時黎先

屌咁佢飲醉

依家你又咁講
之前佢地全部叫我信佢

酒醉三分醒

係呢29個post岀現過好多次呢句
有冇人可以簡單講下 傾緊咩

所以好煩

點知到而家都未諗到

咁係佢啫
而家我都無野輸唔起

咁你怕咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞