有冇人有玩成品模型車?

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
Gulliver真心係正
年頭去過佢間店見過
有部crown s214個人的士幾想買
但冇買到
因為唔太鍾意的士又唔想亂買
我就唔太識呢啲
但相信會有巴打幫到你
btw gulliver64係有翻版
因為係佢本身係中國廠代工
中國廠會點做唔講啦
價錢我記得係原價一半左右
之前鴻興見到,今日去麥花臣個舊玩具展有檔放咗幾部,攞上手睇真係做做幾正,不過同你一樣唔算太鍾意的士,所以遅啲先諗
任何商品,俾得強国代工一定有老翻
諗都唔好諗
一落坑就玩完
巴士同的士坑永遠買唔完
仲要係日本
小至spark, gulliver
大至京商
舊玩具多,多數係超合金,figure,有幾檔有tomica,hotwheel ,京商盒蛋車,inno64,Tarmac之類
咁又係,警車已經大坑,加多樣破產都似
好彩舊版的士未有
果次去都買左幾架
新款都幾貴差不多三千円
但一場去到冇理由唔買
McLaren F1係講production car定McLaren Honda F1啲賽車?

好多其他車都想買但屋企無位放
巴打有冇平價迷你倉推介
幫你接手
無所謂呀其實
街車同落場版我都好鍾意
巴打有冇推介
樓上應該係問緊你指mclaren F1(車款)定formula 1(車種)
因為都差好遠好難答你

anyway mclaren F1 1/18好多廠都出過
街車,LM,GTR都有,仲有N種色
如Minichamps, Autoart, TSM, Maisto, UT Model
睇你想買邊款/色啦
範圍太大唔係玩開好難推介

Formula 1我就真係唔識
但啲廠都係差唔多
上面有好多巴打有玩,等佢地覆
部車分分鐘貴過租一個迷你倉
Sorry冇睇清楚
我係想講production car呀
如果要精細同準確一定Autoart
平平地又唔介意係Fantasy car可以買GT版頂住癮先
其他Production版已經升到幾貴下
F1 LM唔知仲有冇貨🤔之前2000頭左右
TSM 嘅F1 GTR係精細但都details幾多出錯
Minichamps真係好一般又唔太平,UT嘅舊模翻出而已

有無巴打有依部好似只係得GT Spirit 有賣
GT spirit我有部黑色370z nismo
唔差都唔貴(特價800唔駛)

呢部就唔知lu
清 你右上角嗰架cla係邊到買?我好中意呢架
應該benz showroom有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞