有冇人主因係天氣而有濕疹?

63 回覆
21 Like 0 Dislike
以前係香港濕疹勁嚴重, 家境叫做唔錯, 花過好多錢睇過唔少名醫, 但都係治標不治本, 牛肉海鮮乜都唔食得, 後黎咁上下移民左去美國, 神奇地好返哂, 依家大魚大肉任食唔嬲, 但係唔係因為空氣就唔肯定, 空氣好的確比較舒服冇咁痕, 但亦都有可能因為學業壓力少左, 或者咁岩到左某個年紀(因為醫生都話有機會隨著年紀自動消失)
係淘寶 買左隻中藥做既cream超work 但係係for 你舒緩 100%斷尾就冇可能架啦 冬天先辛苦 靠佢吊命
你呢d似係牛皮癬多d wo
天氣加壓力
我都有曾經試過睇名中醫,兩萬幾蚊一個月就真係睇唔起,同埋當時好嚴重而去睇,好得比較慢,又係又氣變先好得特別快
唔敢淘寶買
咁神奇,我次次沖完都痕,以為太熱或者乾
壓力都有得救,天氣真係
求名
【源芝霜成人顽固皮肤抑菌止痒湿痒阴囊护肤润肤紫外线过敏日光疹】https://m.tb.cn/h.3LtwRJM?sm=c34c67 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥zb0pbnrOO00¥后到👉淘♂寳♀👈
戒涷飲好似幾work
之後戒過排 加上跑步 無濕疹咁制
呢兩日濕,又覺得痕啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞