絲打入。脫毛

12 回覆
0 Like 0 Dislike
前日去左激光脫毛
個治癒師就話我啲毛孔閉塞。要做個cps 咩野果酸通下啲毛孔先做會好效啲
講到一定要做咁。咁就look 左卡比左錢
念念下幾皮野 好q貴下 窮學生又要挨幾個月面包
係咪一定要做果酸先做激光
係咪D字頭嗰間?
我嗰陣脫underarm佢又係叫我加錢做cps
仲嚇我唔做cps嘅話
Underarm會愈脫愈黑
不過我最後都係無加錢做cps
恭喜你做咗水魚
毛孔閉塞係咪因為你之前自己脫毛冇做好措施
遲下實sell埋你其他野
係咪D字頭嗰間?
仲嚇我唔做cps嘅話

咁underarm 最後有冇黑😂
咁其實 唔做都得?冇佢講到咁嚴重?

係啊 好耐之前細個唔識野

係啊 好耐之前細個唔識野

可大可小 嚴重起黎會毛囊發炎
跟住蜂窩組織炎 唔想冇咗忽肉就堅持消毒同搽a酸
係咪D字頭嗰間?
仲嚇我唔做cps嘅話

咁underarm 最後有冇黑😂
咁其實 唔做都得?冇佢講到咁嚴重?

無黑呀,正常膚色
佢地實左sell右sell架
如果唔打算加錢做其他嘢
就記住只係入去脫毛
脫完同佢講趕時間走人就得
前日去左激光脫毛
個治癒師就話我啲毛孔閉塞。要做個cps 咩野果酸通下啲毛孔先做會好效啲
講到一定要做咁。咁就look 左卡比左錢
念念下幾皮野 好q貴下 窮學生又要挨幾個月面包
係咪一定要做果酸先做激光

果酸咁刺激,之後再脫毛會好易敏感呀
你最後有冇join到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞