26着甲好處,不妨比下意見呀

78 回覆
1 Like 12 Dislike
諗梗未買,睇下你地有冇好建議
問下啲人就係度屌曬鬼
好似要佢地比錢我買甲
我有全套甲,一開始覺得好安全好型次次著,著返十幾次後依家鋪緊麈,覺得好重又厚,行起上黎成個星球大戰咁,返到公司又要換,麻鳩煩,夏天著又熱到仆街

不過就黎冬天,睇完你個post我可以諗諗差不多拎返出黎
我好正常問
佢地一句車埋黎就柒/裝備撚/問乜柒
禁樣又叫好好態度?
你串得我,我又唔比我態度差
你有你屌,我有我屌
我問下有冇着開甲,有乜其他類型嘅甲可以買
我個問題唔係搵啲着甲嘅人過來圍爐
12月喇,今日27℃你好大可能今年都唔洗着
夜晚先黎型囉
有條片條友着咗全身皮落雨揸車,跣軚
之後好似Sir滑梯,不過係係條公路
因為呢
你普通代步 甚至上山熱血
都好少可著呢啲

你指嘅甲係唔係呢種?

再上面個種幾$到?
師兄,你運返香港幾$?
唔會係到買啦
只係參考下價錢 用開webike買 或者落車迷城
建議你去實體鋪試 有咩唔明又可以問
好睇,會不會厚得濟變得唔常用
買啲內穿型,薄身少少
着衫變得可加可減
正有此意
去車迷城度size
禁皮嬲可以有幾薄?
我就孤陋寡聞未見識過薄皮嬲又做到防炒車?
自己落車迷迷, D記, 頭X王睇啦
呢期做緊特價.....上身皮褸入面有護甲果D 都係2~3千起跳
再唔係落翔X買隻REV'IT, 有件上身甲都係$2XXX, 呢件折到好抵買
你諗清楚係想買網甲/皮甲先
網甲就無咁保暖, 相對夏天用就舒服
皮甲就會焗同一般會較重.....冬天出車用應該一流
有D 可以拆個護具架
又要唔想比實店舖賺,但又想要知道件甲啱唔啱自己。
用個腦思考一下,呢個世界會唔會有咁著數嘅事
實有方法既
不過樣衰d
不過其實好多人根本冇需要著甲
都係裝備L居多
真係有需要著甲既,又唔會唔識揀

好多時買甲/boot都係新手既一個夢想
當買左甲著左幾個月之後
就慢慢放埋一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞