其實啲唔靚嘅女可唔可以唔好再扮女神

587 回覆
2260 Like 60 Dislike
把聲

你知唔知你棚牙可以刨西瓜 又成個賓賓咁既樣
幾q啊
約佢出嚟嗰啲自稱係攝影師嘅人咪又係狗公 問題係佢地又唔識影相 構圖好似啲小學生影出嚟咁
例子 tcl 4kiro Timmy cho
好撚驚見到自己
點解你地可以FOLLOW咁多呢D女
勇者塔
仆你個街 腿張開
攝影師份人係點我就唔知啦 淨係知條女得果16歲又唔讀書 我都想睇下佢捱到幾耐幾時仆街
連登仔平時食開咩?呢條女都仲話差
此貼必火
香港地 有波有腳就有狗公 我已經唔講有冇樣
知呢個女仔成日叫男朋友買野比佢但係又扮無男朋友
成日flirt男仔
其實有咩問題 有人覺得咁樣表達粗口好笑咪會咁用 你又明,佢又開心
我係絲 但都唔明 有好撚多 係好撚多女都係普通樣以下都好有”自信”做KOL 再唔係就肥到成座山咁都夠膽死着露腰露膊衫仲要擺上ig
我成日番學都見唔少 利申ive仔
呢個貼睇到咁多女真係popolam先係人間極品 又肥又樣衰仲要咁自戀
Cap圖啦
寫個ig做乜撚
Ching 乜你咁大犧牲啊
條女真人唔靚都算啦,畢竟呢個世界上面真係無咁多靚女,但係佢無波又黑,性格又唔見得話好好, 聽過有人話羨慕佢好瘦,佢係就係瘦啊,不過佢嗰種瘦唔係人哋做運動出嚟嗰種好靚嘅瘦,係唔食野個種瘦囉🙄,完全唔明點解佢會變咗KOL,咁多厹爭住溝佢做佢隻兵 明明靚女過佢嘅人大有人在啦
學校冇人識上到IG 就變咗KOL
IG 啲相P到變左第二個人 ,對波打shading打出嚟㗎 化妝濃到痴線,化到成個馬嬲屎忽咁, 好心佢唔好以為拎個眼影盤出嚟求其化啲色上塊面度就自我感覺良好,覺得自己化得好靚先得㗎
讀書已經唔係話讀得好好㗎啦,仲要話咩嘢自己有情緒問題唔想返學,不過算啦就算佢真係返去,咪又係上堂瞓覺落堂收兵

聽聞佢而家退學轉去Band3學校度,好心佢啦明明自己都無心返學㗎啦就唔好再讀,佢浪費嘅唔止係自己嘅時間,更加嘥咗人哋嘅學位同埋納稅人比嘅錢囉!

利申:同級,frd 過

嘩屌佢係咪以為自己真係好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞