[Switch] 任天堂明星大亂鬥 | Smash Ultimate/SP 集中討論區

1001 回覆
23 Like 6 Dislike

12月7日 遊戲/ 特別版主機套裝 同日發售

單機冒險模式「燈火之星」預告片:
https://www.youtube.com/watch?v=WShCN-AYHqA

中文官網: https://www.smashbros.com/TC/

常見問題

Q: 玩咩?
A: 掟人落街

Q: 唔同版本有咩分別?
A: 封面, 遊戲名稱(港/日版叫大亂鬥Special,歐美版叫大亂鬥Ultimate), 內容一樣

Q: 係咪買咩版都有中文?
A: 係, Game內任轉

Q: 有幾多個可用角色?
A: 74, 連之後DLC就80

Q: DLC PASS (鬥士證) 角色有咩呀?
A: 尚未公佈, 食人花唔係DLC PASS五個角色之一
lm 等左好撚耐
好波
留名待玩
全球遊戲廠商合力倒數

EVERYONE IS HERE

遊戲發售時包含約900首soundtrack
仲有Music Player mode可以拎部Switch出街當MP3用

遊戲發售時包含約900首soundtrack
仲有Music Player mode可以拎部Switch出街當MP3用
有Pokemon Let's Go 遊戲記錄的話
可以搶先獲得 比卡超/伊貝嘅Spirit
(亦可靠正常遊戲途徑獲得)
好期待! 正常係咪日版多啲人?
鬼佬可能仲癲
online 優先連近自已嘅人
而家switch online 駛唔駛比錢
香港是咪未偷跑
唔該燈火之星貼埋日文
同fd要買同一個版本?
Q: 唔同版本有咩分別?
A: 封面, 遊戲名稱(港/日版叫大亂鬥Special,歐美版叫大亂鬥Ultimate), 內容一樣
thanks sorry
留名支持

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞