有冇聽開張敬軒都同我入嚟!(31)

1001 回覆
25 Like 17 Dislike
小王子
殘酷地再見

是你顯得禮貌謙謙

宜家佢唔拍on9片個陣

係街見到都重係風度翩翩既靚叔叔
樹樹bb
拍on9片個陣係咪降姐上身 平時出活動/返仙后都繼續係風度翩翩既公子
收到風,CM好多人反緊軒 想D人谷古生
唔使CM 連連登啲人都有話
個廣告真係做多咗
Cm年年日日都反軒㗎啦
嗰班人係咪原本支持張生㗎?見有人話買太空卡好過佢咁刻意落廣告,係咪傻撚咗!落廣告同出碟冇衝突,咁都有得鬧
呢條片本身反應已經好兩極 有人話佢搞笑貼地 有人話on9 當有趣 都已經開始出事
然後到今日 連登音樂台出現咗一大堆話 #痾煙張敬軒 嘅廣告 本身以為係派吓膠 同埋以為淨係出現喺啲同皇上有關嘅post 點知原來老是常出現到所有post 都會見呢個廣告
我地fans 見到都已經覺得點解老是常出現 仲要人地其他歌手/頒獎禮post 都見到有呢個廣告 啲人咪會覺得反感同煩膠
其實係咪有人特登推到行一行整蠱佢
CM班友點會投軒
日日都反佢
反足n年
借題發揮插佢啫
不過落廣告真係做多咗
條片我個人覺得無咩野既 係想玩下搞笑下 target都係原本班fans 比fans大家笑下開心下 而唔係要額外拉客谷人氣
只係連登廣告就好似做多左咁 係唔想其他街客變左對佢反感咋
coolmusic forum
廣告個邊又真係over咗 仲要單獨一個#痾煙張敬軒咁 又撞正佢出片又開po 攞明係想多啲人留意張敬軒
佢拍膠片原意都係想找數姐氹到啲fans同時又多個話題姐 呢次蛋記做多咗啦
係近年多左人反,當年好多人迷架
10年前囉
估呢兩日啲嘢係個marketing campaign嚟,有舖排㗎
膠片teaser
膠片
找對的人上嚟開post
Google ad
KOL feed

不過forum monitoring應該聽日先出到report俾marketing team,到時佢地先知有幾多haters
入埋找對的仁個post同佢哋講
講-ed
點解軒仔咁QQ
希望佢哋會聽
但找對的仁都潛咗 唔知仲會唔會mon po
希望聽日蛋記會知個廣告真係做多咗收手啦
https://www.youtube.com/watch?v=xfvSi03_TGE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3edes2NLzdhqEiGZGfSCQ_1NmhI8oHrLB_UBt8hZSW4XcbSgkd0b4JcoQ
百年樹木第一個版本唔知幾時會出呢 好似幾個訪問都有提過 #唔好走數呀
希望快啲出碟 好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞