Red Dead Redemption 2 Online(LIHKG RDR CLUB)約戰解任專區

10 回覆
2 Like 2 Dislike
因為隊員數目佔增多,所以開個專區,方便大家交流溝通

幫會名稱:LIHKG RDR CLUB
徽記:
平台: PS4
入隊網址:https://zh.socialclub.rockstargames.com/crew/lihkg_rdr_club/hierarchy
UPDATE下消息:
1.有興趣既玩家歡迎加入,已申請入隊既請耐心等候處理
2.入咗隊既會員建議SOCIAL CLUB設定>已連結的帳戶>連結PSN帳戶
再係隱私權設定可見度為每個人或好友和幫會,方便互ADD
如果因私人理由唔SET就可能要自己搵其他方法ADD其他隊員
3.另我都係PSN社群開咗GROUP,都係叫LIHKG RDR CLUB,遲D我會招大家,留意PSN訊息
4.如果隊員們已經係PSN成為好友,其實可以係PSN好友到新增名單,再將隊員們加入名單中,咁就方便分類
5. TG我決定唔開了,因為唔想部手機日震夜震,當然隊員之間可以私下開,
係到講聲唔好意思
6.最後希望大家用純享樂心態同其他隊員享受遊戲
一齊打下團體戰,跑下馬,幫手解下任,浪跡模式時大家互相照應
大家都可以POST下GAME相,有咩最新消息係到開心SHARE
JUST FOR FUN

POST返同其中一位巴打既合照(希望遲D影到大合照 )
多謝你教識我好多野同幫手解任
申請咗
留名
有冇人開tg

利申:全職獵人
快開TG
入左
我都係

打獵好好賺
https://t.me/joinchat/K6ZHshENZw6tDe4JiCQ5Wg
開左啦 大家入黎約戰啦
唔好意思工作太忙太少上線,聖誕終於有假了
誠邀幫會兄弟如果平安夜無女無街去歡迎參加
"RDR平安夜跑馬殺戮日"暫定24號晚10點後開始
同其他兄弟吹下水,過一個唔LONLEY既聖誕
未入會既巴打都歡迎參加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞