原本約咗女朋友,但要開ot,落七仔買嘢飲行過附近公園見到女朋友坐咗係到等

562 回覆
19175 Like 143 Dislike
覺得溫柔可以扮出黎果班港女
日後就變左粗聲粗氣臭脾氣惡屎臨登果啲典型香港閪師奶
娶啦快手
付出想人睇到就唔好付啦
辛苦哂你啦
娶得過啊,唔好走寶啊巴打
一言驚醒夢中人
食屎啊巴打 恰毒撚
對三九唔識七既麻甩佬梗係惡屎撚登啦
我對蝗蟲都好撚惡添
對咩人咪用咩態度
男朋友咪溫柔囉
不過你一世見識唔到溫柔既女人架啦
除非叫雞
有時唔係日久見人心,一件事就睇得出女朋友係唔係真心愛你 睇到感動咗一陣
唔知呀 唔知呀 唔想知呀!!!
攻心計 特登坐喺樓主公司樓下比樓主見到

好羨慕樓主
好文
其實等左幾耐?好似無提及
原來我都睇過個post
又好笑又sweet
講,你好掛住我
珍惜,好女人難求
當連登係你ig ?無人想知 無人想理你女朋友有幾好呀
死撚開啦
樓主幾時翻青山覆診
睇標題以為係帽
好好珍惜呀
好好珍惜人啦仆街仔
其實好多仆街都係咁 唔抵得你幸福就會踩你另一半 但事實係佢地對住白姐姐都扯行晒
冇女 批評人地另一半會帶俾佢地優越感
但你有好好既另一半分擔你既辛苦 呢啲仆街/心地唔好既人永遠都唔會感受到
巴打加油 要一直同女朋友好好行落去!
好好珍惜女友啊,我同女友5年幾,但喺已經冇之前咁開心啦,佢仲成日覺得我煩
我身邊啲女仔friend都係咁 都係諗買咩貼身野俾男朋友 plan放工放假貼男朋友去邊輕鬆下
等男朋友放工買咩俾佢食
多到數唔晒

其實咩人會遇到啲咩人 物以類聚
淨係遇臭雞果啲咪反省下自己邊撚度出左事囉 可能自己都食開屎 淨鐘意臭雞呢
洗吹咩有幾好姐
係連登仔大驚小怪
成日行一兩個鐘街等男朋友 買小小野俾佢飲/食亦好正常
係囉 明明身邊好多女仔朋友都願意咁做
完全唔明連登仔識咩人
連登仔好可悲
我成日得閒無事就諗買咩俾男朋友著/食/飲
識得大把女仔同我一樣
我身邊啲女仔friend都係咁 都係諗買咩貼身野俾男朋友 plan放工放假男朋友去邊輕鬆下
等男朋友放工買咩俾佢食
多到數唔晒

其實咩人會遇到啲咩人 物以類聚
淨係遇臭雞果啲咪反省下自己邊撚度出左事囉 可能自己都食開屎 淨鐘意臭雞呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞