女優天海翼淚揭「拍片被施暴2小時」踩頭狠摔全身瘀傷

85 回覆
3 Like 1 Dislike
做得呢行預左

做sales係咪預咗被人屌老母?肯定係份糧包埋啦

係,
你夠薑就屌番個客

呢個世上有強姦冇焗賭 家陣要佢做呢行
Idea pocket 唔係已經算係比較輕手既片商咩
咁東京熱嗰啲點算

轉左片商
假波
講咁耐都冇seed
做得呢行預左

係,
你夠薑就屌番個客

預左又點 唔比唔鐘意
假波
得個講?

無seed都比d圖睇下呀喂

係,
你夠薑就屌番個客

預左又點 唔比唔鐘意

冇唔俾 佢有佢講樓上有樓上講
正如港日台韓做女明星要俾老闆屌一樣
第一個J既係水菜麗, 第2個J既就係佢, 雖然假波厚粉老牛聲
但都一直有KEEP住J佢, 之前J個D都引退晒, 而家又到佢
番號
第一個J既係水菜麗, 第2個J既就係佢, 雖然假波厚粉老牛聲
但都一直有KEEP住J佢, 之前J個D都引退晒, 而家又到佢

岩岩出道個陣有J
但拍得耐真係唔好睇

岩岩出道個陣有J
但拍得耐真係唔好睇

全部都係高登仔介紹
全部女優最中意就係佢

岩岩出道個陣有J
但拍得耐真係唔好睇

初出道個樣好得

但老牛聲係大反差
自此無睇佢既片
Ipz563

係,
你夠薑就屌番個客

日本av係比日本黑幫控制,被迫有幾奇
做得呢行預左

你老母做得你老母就預左比人屌架啦不肖子

拍av無精液咁純情? tvb拍嫁?
Ipz563

肯定?
天海翼真心正

假波都無問題
做得呢行預左

你個例子九唔搭八就咪撚出來柒啦

正傻鳩
sales份工係賣衫
av女優份工係負責俾人屌
做得呢行預左

住得香港就預咗叫自己中國人,又搞咩撚港獨呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞