多寶集運 執撚左佢啦!

425 回覆
43 Like 400 Dislike
垃圾黎
成個月都唔到貨
我23號集運 都係今日到
16號集運話發左貨
25號先拎到

18發貨
今日仲未到

之前試過整唔唔見我件貨
等左成半年先開到支票退錢
俾人話打手都要吹奏下hkrefill

條路軌2米長,
11號落單
12號發貨
13號集運倉簽收加寄出
14號到香港攞得

平未必係最平,但用左超過2年,好穩定,只係試過一次搞錯貨,但第二日就拎得返自己件貨
年年屌年年都咁多人幫襯
有意思咩
其實知唔知點解要叫一D人叫轉運去新倉地址 一D就照原用舊倉
因為我account就叫用新倉 但我阿哥個多寶就唔叫佢轉
抵啦支那人
都係用集運王 雙十一入倉係慢左 但平時就簽收一陣就會入到倉 雙十一就變左要一兩日先入到倉
有樣要讚係次次都好齊件 一件都無少 又會有大膠袋同膠紙包好
用左幾次 真係今日俾錢 聽日晏晝有得拎 放工去岩岩好
平就唔算最平 再平啲有神州 貨多多
佢個網有寫明自取倉會派兩次 兩次後先要去倉+每日存倉費
之前想星期六拎會等到星期三四先撳

如果真係一次佢屈你喎
十六號見有快閃優惠運住一半貨去自取點先 兩三日已經拎得
前兩日剩低嘅貨終於到哂倉 見唔係貴好多揀左派送去工商 而家淆淆地 早知都係自取算
BuyUp幾好
用左年幾未出過事
神州都有人吹奏屌佢老母
客服長期係無嘅,有WhatsApp 但係搵唔柒到人
比左錢成個禮拜都未發貨,聯絡又聯絡唔到,食屎啦
集運王本身係okay,一開始保證集運一日後到貨
但唔知幾時開始已經取消咗呢一個承諾
到上次雙十一就出事,成袋貨㩒左集運完全冇左tracking no,但倉就冇曬本身d貨,要打去客服問佢佢話要再等下通知,好彩過幾日後搵得返。
點知打開包裹入面少左件貨,checklist上面圈起左應該搵唔到件貨,件未數齊照ship過黎,宜家都未拎得返,以後不了
用shipbao都好過多寶
幾日前有一次打通咗hotline話扣關
有排等啊
多寶工商鑊鑊都食屎
用快閃工商18 19號落單個批大陸扣起曬
清關快就兩個禮拜 慢就三個禮拜
啱啱集咗運
希望星期一前有
唔同自取點 態度差好遠

寶盈嗰個成日失蹤 遲到 早走 但明明佢地係計時薪
帶撚埋老婆仔女一家大細係車

相反富康個阿叔係會早到遲走 服務好好

從來未寄失過 同埋雙11啲嘢都唔係抵好多 所以無幫襯
依家好多集運轉左即日要走, 唔係罰錢

集運王都轉左即日走
集運屎今年都失敗, 3-4日入倉, 出車3-6日到港, TOTAL最遲可以10日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞