[大迷信/命理]有無巴打去算過命?

936 回覆
28 Like 6 Dislike
殘卷巴好似skip左我,麻煩幫我睇睇
係西暦時間
同母異父共三人。
巴打好神
多謝你
推一推post先 麻煩殘卷巴再幫我睇一睇
1)我同將來另一半婚姻狀況和唔和諧、夾唔夾之類?
2)將來會有幾個小朋友?
3)有無機會成功移民去澳紐?因為現在在澳洲讀緊書
出世冇爸爸 好彩既係呀婆錫我 成日有意外傷 無論大或細 身體好易病 做親啲咩都有人背後講我壞話 無論係做好事都係 做野好壞參半 好既會變壞 壞既又會向好既發展 錢銀永遠依一刻有 但下一刻就因為人地既事洗左

想做生意 但係身邊冇乜人幫到我 自己又冇能力 加上仲讀緊書又未有目標 做生意係想搵多啲錢孝敬屋企人 自覺出黎社會點辛苦都唔怕(所以有人話過我會短命)

不過好彩在有個6年既好好女朋友
人緣好, 口才佳, 身邊女伴不斷; 可是阿媽唔LIKE........
運情不差, 財來財去.
多謝殘卷巴 有無機會同依家個女朋友到尾..
而家最煩係又網戀又一夜情又sp又個個星期轉畫咁
做野又成日轉工又勁多pt又炒散炒股
絲打真係要小心D, 尢其年齡越來越大, D女性病會易發.
公職可以考慮.
好奇一問 以前啲人結婚係父母之命 煤妁之言 依家係自由戀愛 係咪都係咁算
巴打求指點
西歷1998年10月10日 00:43 女
想問父母健康
同埋姻緣 最後係同男定女一齊
唔該巴打
過咗2023先講.
1-2個都有嘰.
有機會
巴打你而家反正無野做,可以去做下義工,幫到人又可以識下朋友,多d同朋友傾下計你個情況都會好d
做野方面你唔好咁高要求,可以先搵d人工無咁高既工做住先,係可能辛苦d,但起碼有收入,咪一邊做一邊再搵其他工囉
以上兩點你肯做既話,相信之後點都會有改善
巴打你個人本身都係較懶同多借口,唔好成日諗住自己同人地唔同乜乜乜,其實都只係借口,係睇你肯唔肯去做同去改變

而且要keep住覆診同一病發就要睇醫生,唔好拖
黎緊兩三年應該會慢慢變好d,雖然之後仲有幾年要捱,但捱得過就會有好大轉變,加油啦
思想有D左搖右擺, 結婚要遲D.
父母未離婚不過冇晒感情。
2030年後係小心身體定小心男人?
父親早兩年(2016?)有毛病?
姻緣........唔識答.........
係咪啫係黎緊都唔會有咩大起大跌
殘卷兄
1991年7月27日早上6:05 香港出世

想問有無宗教命做和尚?

如果無,事業適合邊類型?

其他睇到既盡量回饋

謝謝
推一推
麻煩幫手睇一睇
堅有宗教命?
2013咩事?
巴打好似skip咗我呀
擇界唔睇,一係比錢搵人睇

請問咩叫擇界?
我條命真係好差?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞