黏土人同好區 6 血小板大好!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
訂左幾錢?
咁貴?
我見人賣360
賺第一水
係近2年出得咁多啫,06年到16年十年都係出到600號(黏土人系列十週年慶的吾王),即係平均一年60隻左右,但係依家106x差不多到1100號,即係16-18年就爆左差不多500隻出黎
因為唔關佢事
gsc佢出完貨就冇佢既事
何來清唔去既死貨,佢online shop都係得3頁現貨賣
清唔去都係代理,零售既事
而且見外面某隻炒得勁就再販cap多水,真係冇得輸
同埋都係收幾多order就做幾多
keep住有人同佢訂佢就夠賺
佢唔太洗諗人地賣唔賣到
土人或者講Q版既版權聽講好寬鬆,好易傾
先出咁多
依2年一有新番,套野未上佢已經整定土人,熱潮未到已攞定個版權一定平好多。如果套片收得佢訂單多左又賺大舊d
全新過期日本大把喎,最近追左幾隻前期艦娘,全部寫中古,但都係全新野黎
係倉擺耐左,崩左角都計中古架,個d係一手全新中古貨
中古唔一定等於轉過手
因為日文中古品其實有2個字面意思,一個係大家普遍認知,經過轉讓非第一手既物品,另一個意思係解折舊品,即係放得耐件野內或外變殘破左,不論第幾手貨,實物價值有下降都算,不過好少人知,大部份人都覺得中古=易過手
日本既中古土人
包裝保養得好
外表接近全
價錢又平過原價
差d唔記得有隻黛安娜未攞,即刻接返黎聚齊一堂
D架仔全部八角星人,個盒角圓左少少,都當埋盒損品賣.
其實好多時盒野仲靚過係自己訂返黎個D
點解谷呢兩日咁多人賣幼女雷姆拉姆
新手一問,買左隻陳年土人,開盒發現出左唔少油,睇左第一頁教用洗潔精浸左幾個鐘都係清唔哂,想問下浸酒精得唔得?比例要幾比幾比較好?有無巴打有去油經驗可以指點下
橙水
用棉花/乾布濕少少
抹落出油位置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞