經mytrip.com買機票可唔可靠?

16 回覆
0 Like 13 Dislike
係akyscanner見到mytrip買香港飛倫敦$5000幾
但係係官網買成$7000幾 感覺好撚假
有冇巴絲係mytrip奶過野?
唔會掛
我係永安買package 佢又係係trip.com幫我買
驚條鐵咩,我都買左倫敦機票,兩個鐘頭內出左票
買過幾次 好快 within 30 mins 就出到機票
要買5張,有事就仆街
好似係2檔野黎,trip係大陸携程 mytrip係外國,有無比人收購就唔知
又要平又要驚
永安被trip收購左係支那野
有無問題係睇彩數
試過日本無事
啲人多數用黎買大陸酒店
網上有苦主試過買完最終無房住
買完果間出咗ticket number再打上airline扮問改野睇下張機票係咪firm咗咪得
Trip係支那狗用
永安大brand
ok no prb gogogo
成垃反共撚盲屌
人地問mytrip.com
支那野,不了
我意思係 就算係旅行社買都唔係直接同航空公司買機位
都係同係agent買 咁用skyscanner都一樣
唔係下話
我去台北姐 應該冇問題
一陣都係send email問下
咁要問酒店先得,係酒店無收到訂房資料,啲人成日話佢特別平引左你訂先,但其實無房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞