[台服] 天涯明月刀 (3)

1001 回覆
11 Like 19 Dislike
想問煉武果啲心法點攞
要用蕩劍幣換
你可以理解成之後有比賽 然後你去bet拎呢D幣 (好似係
痴撚線, 我岩岩都由9:45 打撚到2:45

都仲未過到尾王
點解要做傻事
家院系統黎, 第時可以買地之後用材料起屋,
有分劏房定豪宅, 亦有分位面定係公開地方, 個價錢相差好遠,
有書櫃可以放書(好似加修為), 可以開放俾你啲朋友用,
有傢俱, 可以瞓教, 梳妝台等你可以執下啲唇色呀紋身果啲,
仲可以沖涼滿足連登仔想睇女出浴嘅欲望
有得種花, 淋水, 可以偷隔離屋田
轉幫會幫到你
尾王打左兩晚都未過 仲要兩隻坦走埋佬

d台仔真係好廢打極都過唔到p2
試過打左4個半鐘先過到
咁勁?我同班fd打冰火佬已經打唔贏

神刀打真武
逼佢出離淵就可以屌打
神刀有反技又有鷹 插地之後連技勁遠都追到
反而真武得一下解控 耍太極又會比風火輪卡到彈開

利申: 以前玩陸服 台服無玩
diu 頭有個埸卡尾王話-1求天香 又話識打

點知入到去掛撚住溝女 又唔撚係認真打

即刻Blacklist走埸算
係呀 小兒麻痺咁撚樣 太白又唔撚解劍雨
仲要隻丐幫一嚟就比人秒撚左 用天香意決 都回唔撚7切
點解我個fd玩真武,我玩神刀,大家同lv,副本又一齊刷到出件武為止,但同佢個戰力可以差成千
同埋經脈果d係自己揀有用果d點好,定禁快速充穴算?
仲打緊
固定團缺2dps 最好唐門神刀太白神威 時間多數 2300-0200
走埸la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞