[估國家] 老闆「強壓員工臉浸火鍋」燙到潰爛 旁人狂笑…殘忍影片曝光

184 回覆
30 Like 361 Dislike
如果老闆話要拎佢條j落去漉
條仔係咪會照樣由條j放入個煲漉熟佢
日本賤狗 賤過印度大陸
人性本善
真係好仆街
日本仔本性
奴性太重
如果陌生人一言不合/官or富二代咁做就一定係支那
如果係上司欺凌下屬/校園欺凌就一定日本/韓國
日本打工
依單仲癲過南韓車幾巴果單
日本本性係變態
Child登仔反中反到傻左
我都係跟d五毛學下野
靜到
我反而想知道點解個日本仔會由得老細擺佢落鍋唔反抗,仲要2次,如果正常人老細想切佢條j唔通比佢切咩
on9日本仔盲目服從上司命令
更癲既係居然全部人睇到歡呼而唔係喝止
日本仔內心真係好黑暗
所以話日本返工真係狗也不屌
炒車喇
個社長係韓國人黎嫁
韓俊基?
日本近日爆出一宗於2015年發生嘅欺凌事件,事發於當年12月20日,受害嘅23歲男職員於東京一間模特兒經理人公司舉行嘅忘年會上,被25歲上司強按著頭浸入滾燙嘅火鍋內,造成嚴重受傷。

受害人今日於律師陪同下舉行記者會,佢透露於2014年入職,2014年因為參加忘年會翌日遲到返工,該社長要求佢剃頭同時交出約10萬日圓(約7,000港元)罰款,另又試過被打面。而在2015年12月嘅忘年會當日,該名社長要求佢做有趣嘅事,受害人話做唔到,社長就將佢個頭強按入火鍋,仲連按兩次,後來社長仲話因為佢個樣好難睇叫佢快啲返屋企,但並無道歉。受害人透露已到警署報案,欲起訴該名社長,同時要求民事索償。

受害人未有公開名字,於記者會中都冇開樣,但網民就對社長身份議論紛紛,有人估計呢名社長,可能係SHIBUGAL社長林愛香,林愛香父母係韓國人,於日本出世,現年28歲,同變態社長3年前25歲嘅年齡吻合。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞