你最喜歡的車型號?

222 回覆
12 Like 3 Dislike
你有去?俾張圖黎見識下,我無去呀
定位問題,C class無問題
Toyota Crown Athlete
唔知你知唔知自己講咩
GLC個底盤咪又即係C Class
況且一早已經有GLK
一樣係用W204底盤
定位係入門SUV
喂你揸嘜都味撚講
唔係兩條ON9仔係到鳩UP呀?
佢咁講姐係e class同c class都一樣啦
咁使乜買e class 買c class咪得

btw 部glc 63 s好似係而家紐堡靈最快suv
咁gle63s應該都一樣咁快 絕對唔會快過glc63s架啦
一樣丫嘛

車就冇影la, 咁普通有咩好影, 比張invitation 你睇下la
https://www.youtube.com/watch?v=_dzBY8KAbKA
GLE63 咁揸反車都似
同埋GLC63s 副4.0 V8 同MCT 不知快過GLE63 幾多, 係唔夠GLE63 好聲啫
Autoart?

Pagani Huayra
明明兩架車都唔同 size,點樣一樣定位

GLE 係中大型 SUV,同 X5 / Q7 / Touareg 同級,
GLC 細一個碼,中型 SUV,同 X3 / Q5 同級。

GLE 對上仲有 GLS,Full Size SUV,咁同 GLS 比,GLE 又算唔算係「BENZ專登整柒部車俾D買唔起既人買,原理同B class 2系同一招」?
話 GLA45 係窮人 AMG 都仲可以理解,
但 GLC63 同 GLE63 一樣都係 V8 孖牛,
GLE 憑咩笑人
先唔講 GLC63 已經快過 GLE63
Ford focus rs mk2.5
BC 仲正
Aventador SV
貪心啲揀一堆得唔得

BMW M5 E60
Porsche 964 Carrera RS
Porsche 991 GT3RS
Volvo 850R
Benz W204 C63 Estate
VW Golf MK5 R32
Lexus LX570
Range Rover Velar
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Honda NSX-R
簡單D 好睇D
is系列
不能同意更多

對上仲有Maybach G650 Landaulet
咁GLS都係…
「專登整柒部車俾D買唔起的人買」

Classic Mini
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞